1 Mayıs 2008 Perşembe

Kocaeli Yabancı Dil Kursları

Kocaeli yabancı dil kursları

Hızla gelişen teknolojik imkânlar ve iletişim teknolojisi dünyada büyük bir değişime yol açmıştır. Bu değişikliker ulusal ekonomilerin liberalleşmesinde, ekonomik bariyerlerin azalmasında ve uluslararası kültürlerin yakınlaşmasında gizlidir ve dünyanın küreselleşmesine yol açmıştır.

Bugün hızla gelişen ve değişen dünyamızda diğer uluslarla iletişim sağlamak zorundayız. Başka bir deyişle, diğer ülkelerle her alanda bilgi alışverişi yapabilmek, ekonomik ilişkilerimizi yürütebilmek ve kendi düşüncelerimizi ifade edebilmek için anadilimizden başka en az bir yabancı dili bilmek zorundayız. Yabancı dil bilgilerimiz bize sadece dünyada söz sahibi olmakta değil, uluslararası kariyer gelişimimizde yurtdışında akademik eğitim görebilmemizde yardımcı olacaktır.

Günümüzde ekonomik ve teknolojik gelişmeler sonucunda, İngilizce neredeyse tüm ülkelerde kullanılan ortak dil haline gelmiştir. Küreselleşmenin gereği olarak çağı yakalamak, çağdaş olabilmek, diğer ülkelerle teknolojik, ekonomik ve kültürel açıdan iletişim sağlayabilmek için İngilizce dil bilgilerinin yanısıra Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince ve Japonca konuşabilmek gerekmektedir.

Özellikle Kocaeli´nde yaşayan ve bu ilimizde kariyer gelişimini planlayan iş güçleri için yabancı dil bilmenin önemi büyüktür. Bunun nedeni Kocaelinin sanayileşmiş olmasının yanısıra çok sayıda yerli ve yabancı saygın ve dünyaca bilinen firmalara ev sahipliği yapmasındandır. Sanayinin beşiği olan Kocaeli´de istihdam alanı bulmak veya uluslararası iş ilişkilerine girmek istiyorsanız yabancı dil bilgisi edinmeniz ve en azından bir yabancı dili iyi seviyede bilmeniz gereklidir.

Yabancı dil bilgilerinizi geliştirmenin veya yeni diller öğrenmenin en etkin ve kolay yolu yabancı dil kurslarına gitmektir. Yabancı dil kurslarında istediğiniz dili öğrenim ihtiyaclarınıza ve hedeflerinize göre öğrenebilir ve sürekli pratik yaparak dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bunun için yabancı dil kursları size rahat öğrenme ortamları sunmakta. Kocaelinde bulunan bir kaç dil kursu aşağıda belirtilmiştir:

· Özel Süha Dil Kursu: İngilizce
· ATAK Tercüme Merkezi: Almanca, Rusca, Fransızca, Romence, İtalyanca, Arapça
· Özel DILKO Yabancı dil kursu: İngilizce
· KO-MEK Kocaeli: İnglizce
· Eber- Eğitim merkezi: Almanca, İngilizce, İtalyanca, Rusca
· GESMEK: İnglizce, Arapça
· Özel Karaçay eğitim kurumları: İngilizce, Almanca, Japonca, Fransızca
·
Es-Der Yabancı Dil Eğitim

Daha geniş bilgi internetten veya bu kurslarla telefon irtibatına geçerek elde edebilirsiniz.

1 yorum:

karayel dedi ki...

slm ben hollandaca dil eğitimi almak istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Haberler