1 Mayıs 2008 Perşembe

Samsunda Yabancı Dil Kursları

Samsunda yabancı dil kursları

Günümüzde kariyer gelişimi için yabancı dil bilgisi kaçınılmazdır. Hemen hemen her iş yerinin eleman adaylarında aradığı en önemli özellik yabancı dil bilgisi ve özellikle İngilizce dil bilgisidir. İş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan bir diğer özellik ise yurt dışı tecrübesidir. Çoğu saygın iş yerleri için yurt dışında akademik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta.

Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta. Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz.

Yabancı dil bilgilerinin önemiyle birlikte yabancı dil kurslarına olan talepler artmıştır. Bu taleplere cevap verebilmek için Samsun´da da çok sayıda yabancı dil kursları eğitim vermektedir. Yabancı dil kursları rahat öğrenme ortamlarında öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre öğretim metodları düzenliyor. Samsun´da ziyaret edebileceğiniz kurslar:

· Özel Eren Bilgi Akademisi Yabancı Dil Kursu Samsun
· Özel Gergef İngilizce Dil Kursu Samsun
· Özel Gözde Yabancı Dil Kursu Samsun
· Özel Akdem İngilizce Kursu Samsun
· Özel Süper Aktifli Yabancı Dil Kursu
· Öze Samsun Yabancı Dil Eğitim Kursu
· Özel Alternatif Yabancı Dil Kursu Samsun
· Özel Samsun Tempo Yabancı Dil Kursu
· Samsun Akça Yabancı Dil Kursu
· Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi, Araştırma ve Uygulama Merkezi
· Özel Samsun Boyut Yabancı Dil Kursu
· Özel Samsun Amerikan Kültür Derneği Yabancı Dil Kursu
· Özel Samsun Uğur Dil Kursu
· Özel İlkgazi Yabancı Dil ve Muhasebe Kursu
· Özel İş Kariyer Bilgisayar ve Yabancı Dil Kursu

Dil kursları hakkında daha geniş bilgiler internetten veya yukarda belirtilen kurslarla telefon irtbatına geçerek elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler