1 Mayıs 2008 Perşembe

Hollandaca Dil Kursları

Hollandaca (flemenkce) dil kursları

Günümüzde Hollandaca yaklaşık 25 milyon kişi tarafından resmi dil olarak konuşuluyor. Hollandaca´yı resmi ve ana dil olarak konuşan ülkeler arasında Hollanda, Belçika ve Suriname bulunuyor.

Hollandaca´nın özelliği Almanca´ya çok benzemesidir. Hollanda küçük ama ekonomisi güçlü bir Avrupa ülkesidir. Hollanda dünyanın en büyük limanlarından birini barındırmasının yanısıra, dünya ticaretinde çok önemli bir konuma sahiptir. Hollanda dünyaca bilinen saygın imalat şirketlerine ev sahipliği yapmaktadır. Bu şirketlerin çoğu ise Türkiye´ye üretimini taşımıştır. Aynı zamanda Hollanda güzel sanatlar beşiğidir.

Dünyaca ünlü ressamlar, müzeler ve sanat eserleriyle Hollanda turistlerin ilgisini çekmektedir. Bu öğeler Hollanda´nın ve Hollandaca´nın ne kadar önemli olduğunu göz önüne sermekte. Eğer elektronik ve gıda sektöründe uluslararası kariyer yapmayı planlıyorsanız, veya güzel sanatlar, kültür tarihi, dış ticaret, mühendislik, ekonomi öğrencisiyseniz gelecekteki kariyer gelişiminiz için Hollanda´ca konuşmanız büyük önem taşıyacaktır.

Hollanda´ca dil bilgileri sayesinde yukarıda belirtilen alanlarda iş imkânlarından faydanabilir veya Hollanda´lı firmalarla önemli iş ilişkileri kurabilirsiniz. Hollandaca öğrenmek için yabancı dil kursu ziyaret etmeniz yetecektir. Hollandaca dil kurslarında sınıflara bağlı olmaksızın rahat ortamlarda bu dili öğrenebilirsiniz.

Dil kurslarının sunduğu teknolojik cihazlar ve bireysel ihtiyaclarınıza göre düzenlenmiş ders metodları sayesinde etkin bir şekilde Hollandaca konuşmayı öğrenip dil bilgilerinizi sürekli pratik yaparak geliştirebilirsiniz. Bu kursların sunduğu en büyük avantaj esnek saatlerde ders görebilme ve Hollandaca´yı ana dil olarak konuşan öğretim görevlilerinden öğrenebilmenizde saklıdır. Türkiye´de hizmet veren Hollandaca dil kurslarından bir kaçı şunlardır:

· Brain bilişim akademisi
· AYDEM
· Akademia Lingua
· Wilsan Hollandaca Kursu

Yabancı dil bilgilerinizi en iyi şekilde geliştirebilmeniz için yabancı dil gezileri düzenlenmektedir. Yabancı dil gezileri sayesinde öğrendiğiniz dili konuşulduğu ülkede, kaynağından öğrenebilir, aynı zamanda bu ülkenin kültürel ve tarihsel yapısını daha yakından tanıyabilirsiniz. Daha geniş bilgi için:

·
http://www.icep.com.tr/
· http://www.medu.com.tr

Aynı zamanda Hollanda´da Sokrates ve Erasmus uygulamalarıyla Üniversitede öğrenci değişim programlarından yararlanabilirsiniz. Internetten ve Üniversitenizden daha geniş bilgiler edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler