1 Mayıs 2008 Perşembe

Eskişehirde Yabancı Dil Kursları

Eskişehirde yabancı dil kursları

Küresel dünyamızda içinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır. Bireyler ve toplumlar bilgiye ulaşmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir.

Yurtdışı ve yurtiçi kariyer gelişimi için yabancı dil bilgileri şart. Yabancı dil bilgileri sayesinde uluslararası ticari ilişkilere girebilir, yurtdışındaki istihdam olanaklarından yararlanabilir ve akademik eğitim alabilirsiniz. Küresel iletişimin ortak dili ise İngilizce'dir. İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Ülkelerin ekonomik gücü ve büyüme oranlarıyla birlikte o ülkelerde konuşulan dillerinde önemi artmakta.

Hızla önem kazanan diğer diller Arapça, Çince ve Japonca´dır. Günümüzde söz sahibi olabilmek, uluslararsı iş iliskilerine girebilmek, yabancı kökenli ve yerli saygın firmalarda iş bulabilmek, dünya kültürünü, edebiyatını daha yakından tanıyabilmek ve takip edebilmek için yabancı dil konuşabilmeniz zorunludur. Eskişehir sosyoekonomik gücüyle Türkiye´nin önde gelen illerinden birisidir. Bu ilimiz Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgeleri'nden birine sahiptir.

Aynı zamanda Eskişehir bir Üniversite kenti olması nedeniyle çok sayıda eğitim ve kültür merkezleri barındırmaktadır. Eskişehir´in sunduğu ekonomik gelişiminden yararlanarak istihdam alanları bulmak istyorsanız yabancı dil bilgilerine sahip olmanız şarttır. Yabancı dil konuşabilmeniz size uluslararası kariyer yapabilme ve yurt dışında eğitim görbilme imkânları sağlayacaktır.

Bunun için yabancı dil kurslarında yabancı dil bilgi ve becerilerinizi geliştirmeniz veya yeni diller öğrenmeniz yetecektir. Yabancı dil kursları size en etkili öğrenme metodları ve rahat öğrenme ortamları sunmakta. Eskişehirde ziyaret edebileceğiniz kurslar:

· Ödem- İngilizce Dil Kursu
· Ardil Yabancı Dil Kursu: İngilizce
· Empati İngilizce ve Bilgisayar Kursları
· Özel Evren Yabancı Dil Kursu
· Atadil Yabancı Dil Kursu: İngilizce, Almanca, Fransızca
· Beyaz Altın Eğitim Kurumları: İngilizce
· Evren Dil Eğitim Merkezi: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca kursları
· Yes Dil: İngilizce
· Eurolingua: İngilizce, Almanca
· Amerikan Kültür Derneği dil okulları: İngilizce

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler