1 Mayıs 2008 Perşembe

Japonca Dil Kursları

Japonca dil kursları

Japonca, Japon´ya nın resmi dilidir. Günümüzde dünyada 127 milyon insan Japonca konuşuyor. Japonya dışında en çok Japonca konuşan ülkeler arasında kuzey ve güney Amerika ülkeleri bulunuyor.

Dünya´da en çok ziyaret edilen web siteleri arasında Japonca siteler dördüncü sırayı alıyor. Japonca´nın önemi Japonya´nın dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden biri olmasıyla birlikte artıyor. Japonya´nın dünya gücü olması, hem elektronik ve otomotiv sektöründeki girişimlerinden, hemde araştırma ve geliştirme gücünden kaynaklanıyor.

Bu nedenle tüm dünyada Japonca bilen işgüçleri rağbet görmekte. Son yıllarda Japonya ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerde hızla artıyor. Japon firmalar Türkiye´de özellikle enerji ve üretim sektörlerinde yatırımlarla ilgileniyor. Bu öğeler Japonca´nın günümüzde ne kadar önemli bir dil olduğunu ortaya koymakta. Eğer, uluslararası kariyer girişimleri planlıyorsanız ve uluslararası otomotiv veya elektronik sektörlerinde iş alanları bulmak istiyorsanız, Japonca dil eğitimi almanız çok önemli olacaktır.

Özellikle mühendislik, uluslararası ticaret, turizm ve fen bilgileri bölümleri okuyan öğrencilerin Japonca konuşabilmesi gelecekteki kariyerlerini pozitif yönde etkileyecektir. Japonca´nın önemiyle birlikte Japonca dil eğitim merkezlerine olan talep artmakta. Japonca dil kurslarında rahat koşullar altında bireysel ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiş ders metodlarıyla Japonca öğrenebilir ve mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

Yabancı dil kurslarının sağladığı teknolojik avantajlarla, esnek ders saatlerinde Japonca´yı ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden, en etkin ve kolay bir şekilde sürekli pratik yaparak öğrenebilirsiniz. Türkiye´de ki Japonca kurslarından bir kaçı aşağıda belirtilmiştir:

· Türk Japon Vakfı
· Japon Kültür ve Enformasyon Vakfı
· Medikasev

Ayrıca Japonca dil bilgilerinizi Japonya´da düzenlenen dil öğrenim gezileriyle geliştirebilirsiniz. Japonca´yı Japonya´da öğrenmenin avantajları bu dili daha etkili bir şekilde sürekli konuşarak ve Japon kültürünü daha yakından yaşayarak öğrenmekte gizlidir. Japonya´da dil kurslarına katılmak için aşağıdaki linklerden geniş bilgi edinebilirsiniz:

·
http://www.elt.com.tr/dilokullari/dilokullari_japonya.asp
· http://www.ekdil.com.tr/kurs/kurs.html

Ayrıca internetteki online öğrenim sitelerinde, online sözlüklerle ve Japonca öğrenim setleriyle dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Kurslar ve dil gezileri hakkında internette veya Üniversitelerde daha geniş bilgi bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler