1 Mayıs 2008 Perşembe

Konyada Yabancı Dil Kursları

Konyada yabancı dil kursları

Günümüzde, ülkemizde ve dünyada küreselleşmeyle birlikte artan yabancı dil bilgi ve becerilerinin önemi son derece artmakta. Küreselleşmenin getirdiği ekonomik bariyerlerin ve uluslararası sınırların azalmasıyla dünya ortak dil olarak ilk başta İngilizce konuşmakta. Dünya´da söz sahibi olabilmek, uluslararası istihdam imkânlarından yararlanabilmek ve yurtdışı eğitimi alabilmek için İngilizce´yi iyi bir derecede konuşabilmek şart.

Sadece yurtdışındaki firmalar için değil, aynı zamanda yurtiçindeki yabancı kökenli ve yerli şirketlerde işe alınabilme için on koşul olarak yabancı dil bilgisi talep etmekte. İngilizce dışında dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Uluslararası ticaret, politika bilimi, uluslararası hukuk, turizm işletmeciliği ve kültür tarihi bölümlerinde okuyan öğrencilerin gelecekteki kariyer gelişimleri için yabancı dil bilgileri büyük önem katacaktır.

Konya Mevlana´ya ev sahipliği yapmasından, önemli kültür müzeleri ve tarihi eserler barındırmasından dolayı turistlerin yoğun ilgisini çekmekte. Turizimin getirdiği ekonomik hareketlilikten yararlanmak isteyen Konya´lılar veya Konya´da kültür ve turizm sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlarımız için yabancı dil bilgileri şarttır.
Yabancı dil öğrenmenin en etkin ve kolay yolu yabancı dil kurslarını ziyaret etmektir. Yabancı dil kurslarında kendi öğrenim ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize göre rahat ortamlarda yabancı dil öğrenebilir ve mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Konya´da bulunan önemli dil kursları:

· Ardem Bilgisayar ve Yabancı Dil Kursu
· Avrupa ve Asya Dilleri Lisan Kursu
· Bilişim (BLC) Yabancı Dil Kursu
· Dil-Bil İngilizce ve Bilgisayar Kursu
· Konya Akademi Bilgisayar ve İngilizce Kursu
· Konya Atılım İngilizce ve Bilgisayar Kursu
· Konya İletişim Bilgisayar ve İngilizce Kursu
· Konya Yabancı Dil Kursu
· PRODEM (Profesyonel Dil Eğitimi Kursu)
· Savarona Yabancı Dil Kursu
· Yeni Lider Lisan ve Bilgisayar Kursu
· Yeni Öz-Dil Lisan Kursu
· Gençvizyon Bilgisayar ve İngilizce kursları
· KOMEK Konya

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler