1 Mayıs 2008 Perşembe

Marmariste Yabancı Dil Kursları

Marmariste yabancı dil kursları

Küreselleşen dünyamızda uluslararası ticari ve siyasi ilişkiler, yurtdışı eğitim ve kariyer geliştirme imkânları kolaylaşmıştır. Dünya ülkelerinin iş ve sosyal alanda birbirlerine gittikçe yakınlaşmasıyla iletişimi sağlayan bir ortak dile ihtiyaç vardır. En yaygın olan dünya ortak dili İngilizce´dir. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, İspanyolca´nın, Fransızca, Japonca ve Çince´nin de önemleri artmakta.

Bu dillerin önemi konuşuldukları ülkelerin ekonomik güçlerinde ve konuşuldukları ülke sayılarında gizlidir. Eğer küreselleşmesi hızla artan bir dünyada söz sahibi olmak, uluslararası ticari ilişkilere girmek, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek, yurtdışında akademik eğitim almak veya yurtiçinde ve yurtdışında saygın firmalarda kariyer geliştirmek istiyorsanız, en azından bir yabancı dili iyi derecede konuşabilmeniz gerekiyor.

Yurtiçinde yabancı dil bilgilerinin önemi özellikle turizm sektöründe büyüktür. Bunun nedeni Türkiye´nin çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmesinden kaynaklanmaktadır. Marmaris bahar, sonbahar ve yaz aylarında en çok turist tarafından ziyaret edilen bir tatil beldemizdir. Temiz plajları ve doğa zenginlikleriyle yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Marmaris aynı zamanda limanıylada yabancı ve yerli turistik gezi şirketlerinin ilgisini çekmekte.

Eğer Marmariste turizm sektörünün ekonomik hareketliliğinden yararlanmak veya bu sektörde kariyer yapmak istiyorsanız yukarda belirtilen dillerden en az birini konuşabilmeniz gerekmektedir. Eğer yabancı dil bilgileriniz yeterli değilse bu eksikliği yabancı dil kurslarında dil eğitimi alarak kapatabilirsiniz. Yabancı dil kurslarında rahat koşullar altında kendi öğrenim termponuzu, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi belirliyerek en etkin şekilde dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Maramaris ve Muğla´da ziyaret edebileceğiniz dil kurslarından bir kaçı şunlardır:

· Özel Marmaris Yarış Dersanesi
· Kervan Bilgisayar
ve İngilzce Kursu
· Blişim Akademisi Bilgisayar ve Yabancı dil kursu
· NPL Group Eğitim

Marmaris´te aynı zamanda yaz aylarında tatil yaparken yabancı dil eğitimi almanız mümkündür. Tatil ve eğitim sunan yabancı dil okullarında günün yarısını tatil yaparak geçirebilirsiniz. Marmaris´te aynı zamanda İnglizce dil eğitimi ve tatil olanağı sunan yabancı dil okulları arasında Sencamp ve The English Academy Kamp bulunmakta. Bu yabancı dil kamplarında İngilizce´yi ana dilleri olarak konuşan eğitim görevlilerinden kolayca öğrenebilirsiniz. Dil kursları hakkında daha geniş bilgileri internetten veya telefon irtibatı kurarak bu kurslardan temin edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler