1 Mayıs 2008 Perşembe

Sidede Yabancı Dil Kursları

Sidede yabancı dil kursları

Yirmi birinci asırda dünya topluluğunun bilgi toplumuna geçişiyle birlikte teknolojik gelişmeler hızla artmaktadır. Özellikle iletişim teknolojisinin gelişmesiyle dünyanın küreselleşmesi hızla ilerlemekte. Küreselleşme bir yandan dünya insanlarını sosyal ve kültürel alanda yakınlaştırırken, diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor, ve uluslararası ticari ilişkilerini kolaylaştırıyor.

Küreselleşme aynı zamanda uluslararası kültürleri birbirine yakınlaştırıyor ve seyahat koşullarını kolaylaştırıyor. Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. Türkiye´de küreselleşmiş dünyamızın önemli bir parçası olmuştur.

Son yıllarda ülkemize yerleşen ve turistik ziyarette bulunan yabancı sayısı hızla artmakta. Özellikle Türkiye´nin güney illerinde yabancı dil bilgileri büyük önem taşımakta. Bunun nedeni ise bu illerimizin, tarih, kültür, arkeolojik ve doğa zenginlikleriyle dünya´nın her yerinden binlerce turist çekmesindedir. Günümüzde turistler tarafından en çok ziyaret edilen tatil beldelerimizden biriside Side´dir.

Side ve ilçesi Manavgat´ta yaşayan ve çalışan vatandaşlarımız için yukarda belirtilen yabancı dilleri konuşabilmek büyük ekonomik avantajlar sağlayacaktır. Side´de turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyen ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar için ise yabancı dil bilgileri şarttır. Yabancı dil öğrenmenin en etkin ve kolay yolu yabancı dil kurslarını ziyaret etmektir. Yabancı dil kurslarında kendi öğrenim ihtiyaç ve hedeflerinize göre rahat ortamlarda yabancı dil öğrenebilir ve mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

· Avcılar Yabancı Dil Kursu
· Ferda Yabancı Dil Kursu
· İnan Yabancı Dil Kursu
· Savaş Yabancı Dil Kursu
· Özel Manavgat başari yabancı dil kursu
· Özlem özel eğitim kursu
· Özel Sidem uygulamalı turizm eğitim merkezi ve kursu
· Özel hedef-sonuç yabancı diller eğitim kursu
· Manavgat Halk Eğitim Merkezi

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler