1 Mayıs 2008 Perşembe

Ankarada Yabancı Dil Kursları

Ankarada yabancı dil kursları

Ankara yabancı dil bilgilerinin küreselleşen dünyamızda istihdam ve sosyal alanları için ne kadar önemli olduğunun farkında olan bir ilimiz. Dolayısıyla Türkiye´nin başkenti olan Ankara saygın ve önemli Üniversiteleri barındırmasının yanısıra çok sayıda yabancı dil merkezlerine ve dil kurslarına ev sahipliği yapmakta.

Günümüzde yabancı dil bilgisi uluslararası şirketlerde kariyer gelişimi yapabilmek ve uluslararası iş ilişkilerine girebilmek için ön koşul oluşturmakta. Aynı zamanda yurtdışı ve yurtiçi akademik eğitim için iyi derecede yabancı dil konuşmak şarttır. Ülkelerin ekonomik gücüyle birlikte resmi dillerinin önemi artmakta. En önemli yabancı diller arasında İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Çince yer almakta. Okullarda görülen yabancı dil eğitimi ise yetersiz kalmakta.

Yabancı dil eksikliğini kapatabilmenin veya mevcut yabancı dil bilgilerinin ve becerilerinin geliştirilmesi için en etkin yol yabancı dil kurslarında eğitim almaktır. Yabancı dil kurslarında sınıflara bağlı olmaksızın kendi öğrenim ihtiyacınızı ve hedeflerinizi belirleyerek yabancı dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Ankara´da öğretim veren en önemli yabancı dil merkezi TÖMER´dir.

TÖMER Türkiye´nin en büyük dil merkezi olmasıyla birlikte İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Arapça, Yunanca, Hollandaca, Bulgarca ve Çince kursları vermekte. TÖMER hakkında daha geniş bilgi edinmek için
http://www.tomer.ankara.edu.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ankara´da yabancı dil eğtimi veren kurslar arasında şunlar yer almakta:

· Alman Kültür: Almanca
· Best English: İngilizce
· English Fast: İngilizce
· H.E.L.P International: İngilizce
· Hacettepe dil kursu: İngilizce
· İtalyan Kültür Merkezi: İtalyanca
· Karaca Eğitim Merkezi: İngilizce
· Goethe-Institut: Almanca
· Liva Language Academy: Çince
· Ankara Fransız Kültür Merkezi: Fransızca
· Türk Japon Vakfı: Japonca
· Ankara Doruk kursları: Almanca, Rusça, Ingilizce
· Liva international language academy: Almanca, İngilizce, Arapça, Rusça, İspanyolca, Fransızca, Çince

Yabancı dil okulları hakkında daha geniş bilgi edinmek isterseniz okulların websitelerini ziyaret edebilir veya telefonla irtibata geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler