1 Mayıs 2008 Perşembe

Batmanda Yabancı Dil Kursları

Batman´da yabancı dil kursları

Günümüzde kariyer gelişimi için yabancı dil bilgisi kaçınılmazdır. Hemen hemen her iş yerinin eleman adaylarında aradığı en önemli özellik yabancı dil bilgisi ve özellikle İngilizce dil bilgisidir. İş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan bir diğer özellik ise yurt dışı tecrübesidir.

Çoğu saygın iş yerleri için, yurt dışında akademik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta. Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta.

Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz. Bu aynı zamanda kültürlerarası yeti edinmenize ve iş dünyasında aranan elemanlardan olmanıza yol açacaktır. Eğer küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanarak kariyer yapmak veya uluslararası akademik eğitim almak istiyorsanız yabancı dil bilgilerinizi geliştirmeniz şart. Özellikle dünyanın ortak dili olan İngilizce´yi konuşabilmek uluslararası akademik ve kariyer gelişimi için ön koşul oluşturmakta. Bunun yanında büyük önem taşıyan başlıca diller Fransızca, İspanyolca ve Almanca.

Batman zengin tarihi geçmişiyle, antik kenti
Hasankeyf, bini aşkın mağaralarıyla, tarihsel anıtlarıyla ve doğa harikalarıyla çok sayıda turist çeken illerimizden biridir. Eğer tarih, kültür, turizm işletmecilik bölümlerinde öğrenciyseniz, veya turizm sektöründe kariyer geliştirmek ve istihdam olanaklarından yararlanmak istiyorsanız, yabancı dil konuşabilmeniz şarttır. Günümüzde ise yeterince yabancı dil konuşan insan sayısı çok az.

Çoğu zaman okulda ve kalabalık sınıflarda görülen dil eğitimi yeterli olmuyor. Bu durumda yabancı dil kurslarının önemi ortaya çıkıyor. Yabancı dil kursları rahat öğrenme ortamlarında öğrencilerine bireysel ihtiyaçlarına göre öğretim metodları düzenliyor. Bu şekilde öğrenciler sürekli pratik yaparak yabancı dilleri daha kolay öğrenebiliyor ve dil becerilerini daha iyi geliştirebiliyorlar. Bununla birlikte yabancı dil kursları çalışanlara ve öğrencilere esnek saatlerde ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda ders görme imkânları sunmakta. Batman´da bulunan yabancı dil kurslarından bir kaç örnek:

· Bil dershaneleri
· Halk eğitim merkezi: İngilizce
·
Özel Batman Arı Yabancı Dil Kursu
· Özel Batman Bilge Yabancı Dil Kursu

Dil kursları hakkında daha geniş bilgiler internetten veya Üniversitenizden bulabilirsiniz. Ayrıca yukarda belirtilen kurslarla telefon irtibatına girerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler