1 Mayıs 2008 Perşembe

Almanyada Dil Kursları

Almanya´da dil kursları

Günümüzde yabancı dil bilgileri kariyer gelişimi için kaçınılmaz bir ön koşul oluşturmakta. Küreselleşen dünyamızda uluslararası iş ilişkileri kurabilmek, yurt dışında akademik eğitim almak, diğer ülkelerin kültürel ve sosyal zenginliğinden yaralanabilmek için yabancı dil bilgileri şart.

Almanca´nın anlamı ise ekonomik ve kültürel alanda çok büyüktür. Almanya Avrupa Birliği devletlerinin arasında en önemli ithalat ve ihracat ülkelerinden biridir. Aynı zamanda dünyaca bilinen saygın firmalara, kaliteli markalara ve araştırma geliştirme merkezlerine ev sahipliği yapan Almanya Almanca´nın önemini ortaya koymakta.

Almanca´nın önemini vurgulayan diğer öğeler kaliteli Alman Üniversite eğitimi, Alman edebiyatı ve Goethe, Schiller gibi dünyaca ünlü yazarların ana dillerinin almanca olmasıdır. Bu sebeple ekonomide ve kültürel alanda çalışan her bireyin Almanca´ya hâkim olması büyük önem taşıyor.

Almanca´yı en etkin şekilde Almanya´da öğrenebilirsiniz. Almanya´da ki kaliteli ve rahat ortamlar sağlayan dil okullarında Almanca dil bilgilerinizi ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bununla birlikte uluslararası referans ve kültürler arası yeti edinebilirsiniz. Bu özellikler sizin iş piyasasında aranan işgüçleri arasında olmanıza ve akademik gelişiminize katkı sağlayacaktır.

Almanya´da dil okullarını ziyaret etmek size sürekli konuşarak pratik yapma, bireysel ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış ders metodları ve Alman kültürünü daha yakından tanıma avantajını sağlıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey öğrenme hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza aynı zamanda bütçenize ve konaklama isteklerinize uygun Almanca dil kursu seçmektir.

Vize, ve size uygun kurs bulma konularında yabancı dil eğitimi danışmanlıklarndan veya Üniversitenizden yardım alabilirsiniz. Almanya´da dil okulu sayısı çok olduğundan tercih olanağınız geniştir. Öncülüklerinize ve isteklerinize göre bir haftadan başlayan ve bir kaç haftaya kadar süren ve farklı şehirlerde bulunan kurslar tercih edeblirsiniz. Almanya´da bulunan saygın dil okullarından bir kaç örnek:

· Goethe-Insitut Deutschland
· Education First dil okulları
· Sprachcaffe
· Sprachenatelier Berlin
· Deutsch Akademie
· Dialogue Language School

Daha geniş bilgiler internetten, Üniversitenizden ve bu okulların websitelerinden elde edebilirsiniz. Yabancı dil eğitim danışmanlıklarından yardım almak istiyorsanız
http://www.idealist.com.tr/ veya http://www.alternatifecs.com ´den bilgi edinebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler