1 Mayıs 2008 Perşembe

Kemer Yabancı Dil Kursları

Kemer yabancı dil kursları

Günümüzde küreselleşme teknolojinin gelişmesiyle hızla ilerliyor. Bir yandan dünya insanlarını sosyal alanda yakınlaşırken diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerler azalıyor. Küreselleşmenin avantajları uluslararası kariyer gelişimi, ekonomik kalkınma, uluslararası seyahat ve yurtdışında akademik eğitim imkânları sağlamasında gizlidir.

Türkiye´de küreselleşen dünyanın önemli bir parçası olmuştur. Son yıllarda ülkemize yerleşen ve turistik ziyarette bulunan yabancı sayısı hızla artmakta. Aynı zamanda Türkiye büyüyen ekonomisiyle birlikte yabancı kökenli firmaların ve yatırımcıların gün geçtikce daha fazla ilgisini çekmekte. Dünya ülkeleri gittikce birbirine yakınlaşırken konuşulan ortak dillere ihtiyaç vardır. Günümüzde dünyada iletişimini sağlayan en önemli ortak dil İngilizce´dir.

Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız en azından İngilizce bilmeniz şarttır. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. Yurtiçinde yabancı dil bilgilerinin önemi özellikle turizm sektöründe büyüktür. Bunun nedeni Türkiye´nin çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmesinden kaynaklanmaktadır.

Kemer her yıl plajlarıyla, doğa zenginlikleri ve değişik medeniyetlere ait kalıntılarla binlerce turistin ilgisini çeken tatil beldelerimizden biri. Kemer´in bir diğer özelliği ise bu ilçemize yerleşen yabancı insan sayısının gün geçtikce artmasında gizlidir. Böylelikle turizm sektörü Kemer/Antalya ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Turizm sektörünün vazgeçilmez koşulu ise yabancı dil bilgileridir.

Kemer´de yaşayanlar, turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyenler, ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar en az bir yabancı dil konuşabilmelidir. Yabancı dil kurslarında istediğiniz dili öğrenim ihtiyaclarınıza ve hedeflerinize göre öğrenebilir ve sürekli pratik yaparak dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Kemer´de ve ili Antalya´da ziyaret edebilceğiniz kurslardan bir kaç örnek:

· Akdeniz Anadolu Bilgisayar ve Yabancı dil kursu
· Başaran Yabancı dil kursu
· Elmalı çözüm bilgisayar iktisat ve yabancı dil kursu
· Amerikan Kültür Derneği Kemer Temsilciliği
· Kemer Kavram Derhanesi
· Dengeli Yabancı Dil Kursu
· En İyi Best Yabancı Dil Kursu
· Genç Yabancı Dil Kursu
· Zirvem Yabancı Dil Kursu

Hiç yorum yok:

Haberler