1 Mayıs 2008 Perşembe

Izmirde Yabancı Dil Kursları

Izmirde yabancı dil kursları

Hızla gelişen teknolojik imkânlar ve iletişim teknolojisi dünyada büyük bir değişime yol açmıştır. Bu değişikliker ulusal ekonomilerin liberalleşmesinde, ekonomik bariyerlerin azalmasında ve uluslararası kütürlerin yakınlaşmasında, yani dünyanın küreselleşmesinde gizlidir.

Ülkeler arası sınırlar kalkıyor ve ulusal ekonomiler liberalleşmeye devam ediyor. Bu gelişmeler bir yandan dünya insanlarını sosyal alanda yakınlaştırırken diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor. Uluslararası kariyer gelişimi kolaylaşırken, ekonomik kalkınma uluslararası seyahat ve yurtdışında akademik eğitim imkânları sağlıyor. İşte bu noktada yabancı dil bilgisinin önemi ortaya çıkıyor. Günümüzde dünya İngilizce konuşuyor.

İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Hızla önem kazanan diğer diller Arapça, Çince ve Japonca´dır. Küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanabilmek için yabancı dil bilgisi şart. Uluslararası iş ilişkilerine girmek istiyor, veya yurtdışında kariyer yapmayı, akademik eğitim almayı düşünüyorsanız yukarda belirtilen dillerden en az birisini iyi derecede konuşabilmeniz gerekmektedir.

Özellikle Ege´nin incisi olan İzmir´de kariyer geliştirmek ve yaşamak istiyorsanız, yabancı dil bilgisi sizin için büyük önem taşıyacaktır. İzmir doğa, kültür-tarih zenginlikleri ve antik medeniyetlere ait kalıntılarıyla her sene binlerce turistin ziyaret ettiği önemli illerimizden biri. Ayrıca İzmir Kuşadasına ve Çeşme´ye ev sahipliği yaparak turizm sektörüne büyük katkı sağlıyor. İzmir´in bir diğer önemi liman şehri olmasında ve gelişmiş sanayisinde gizlidir. İzmir günümüzde ağırlıkla tarım, tekstil, gıda ve otomobil sektör ürünleri ihrac etmekte.

Eğer İzmir´de bu alanlarda ve turizm sektöründe çalışmak istiyorsanız yukarda belirtilen yabancı dillerden en azı birini çok iyi konuşmanız gerekiyor. Yabancı dil öğrenmek için yabancı dil kurslarında eğitim görmeniz size büyük fayda sağlayacaktır. Bu kurslarda bireysel ihtiyaçlarınıza göre rahat ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda esnek saatlerde ders görebilme imkânına sahipsiniz. İzmir´de eğitim hizmeti sunan yabancı dil kurslarından bir kaç örnek:

·
Çağdaş Yöntem Yabancı Dil Kursu
· Çağım Yabancı Dil Kursu: İngilizce, Almanca, İspanyolca, Arapça, Rusça, Çince
· İzmir Goethe-Insitut: Almanca
· DESEM - Dokuz Eylül Üni. Sürekli Eğt. Merkezi: Çince, Rusça, İspanyolca, Yunanca
· İzmir Fransız Kültür Merkezi: Fransızca
· Özel Bildil yabancı dilkursu

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

SUNSHINE ACADEMY KPDS CENTER

www.kpdsizmir.net

SUNSHINE KPDS MERKEZİ 7 YILDIR KPD-ÜDS SINAV HAZIRLIK MERKEZİ OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR

SUNSHINE KPDS FARKLILIĞI?

AKADEMİK KADROMUZUN ODTÜ-HACETTEPE-YEDİTEPE MEZUNU VE ALANINDA EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNDEN OLUŞMASI

AKADEMİSYENLERİMİZİN


'KPDS ŞİFRESİ' YAZARININ NOTER ONAYLI TEKNİKLERİNİ


KENDİSİNİN İZNİ DAHİLİNDE DERS ANLATIMLARINDA KULLANMALARI!


PROGRAMIMIZIN GENEL İNGİLİZCE BİLGİSİNE VE KURS SİSTEMİNE DEĞİL SADECE TEKNİKLERE DAYALI OLMASI


BÜTÜN PROGRAM SÜREMİZİN SADECE 60 SAATTEN OLUŞMASI VE KURSİYERLERİMİZİN İL DIŞINDAN GELMESİ

KPDS - ÜDS YAZARI DEĞERLİ CESUR ÖZTÜRK HOCAMIZIN MANEVİ DESTEĞİ!


PROGRAMLARIMIZA SEVİYESİ NE OLURSA OLSUN HERKESİN KATILABİLMESİ VE PROGRAM SONUNDA KATILIMCILARIN EŞİT SEVİYEYE GETİRİLMESİ


ESİN BEŞOĞUL TEKNİKLERİ İLE SORULARI ANLAMINA GÖRE ÇEVİRMEDEN VE ÇOK KISA SÜREDE ÇÖZDÜRMEK


KADROMUZDA YAZARLARIN YER ALMASI


SUNSHINE SINAV MERKEZİNDEN ÜCRETSİZ SORU TEMİNİ


CESUR ÖZTÜRK HOCAMIZIN STRATEJİK BİLGİLERİNİN VE YAYINLARININ OKUTULMASI


BAŞLAMIŞ OLAN PROGRAMIN KAÇIRILAN DERSLERİN 3 GÜN İÇERİSİNDE ÜCRETSİZ TELAFİSİNİN VERİLMESİ

Haberler