1 Mayıs 2008 Perşembe

İstanbulda Dil Kursları

İstanbulda dil kursları

İstanbul Türkye´nin en büyük ve en gelişmiş illerinden biri olmasıyla birlikte bu il çok sayıda önemli Üniversitelere, yüksek okullara ve eğitim merkezlerine sahiptir. Günümüzde ülkemizde ve dünyada küreselleşmeyle birlikte artan yabancı dil bilgi ve becerilerinin önemi son derece artmakta.

Bununla birlikte sadece İstanbul´da değil Türkiye´nin her ilinde yabancı dil eğitim merkezlerinin ve kurslarının sayısı hızla artıyor. Bu yabanci dil eğitim merkezleri ve kurslarında yabancı dilleri ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden ve tekonolojik imkânlardan yararlanarak öğrenebilirsiniz.

Bu kursların en büyük avantajları öğrendiginiz dili sürekli konuşarak pratik yapmanızda, kendinize uygun öğrenim hızını belirliyebilmenizde ve esnek saatlerde ders görme imkânıda gizlidir. İstanbul´da yaşadığınız ilçelere göre kurs bulma imkânınız çok yüksektir. Aşağıda farklı ilçelerde bulunan bir kaç kurs ismi verilmiştir:

· Avcılar: Alfa Dil Kursu
· Acıbadem: NPL English
· Bağcılar: Özel Akademik Yabancı Dil Kursu,
· Bahçelievler: Bil Language Center
· Bakırköy: British English
· Beşiktaş: İstanbul Lisan Merkezi, Kremlin, Yes English,
· Beyoğlu: British Council, Spoken English
· Caddebostan ve Esentepe: Wall Street Instiute
· Etiler: Prep2go
· Fatih: Dialogue Language Schools, Özbim İngilizce
· Gaziosmanpaşa: 5D English Center
· Kadıköy: English Time, Brain Bilişim Merkezi
· Laleli: İstanbul Lisan Merkezi
· Mecidiyeköy: English Time, İstanbul Lisan Merkezi, Gök Dil Foreign Language Center
· Nişantaşı: Prep2go, Prontoitalia
· Pendik: Bil Language Center
· Şişli: Wall Street Institute, British English, Akademia Lingua
· Taksim: Education First, Instituto Cervantes Estambul, World of English
Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları arayarak elde edebilirsiniz. Ayrıca İstanbul Lisan Merkezinin Laleli, Bakırköy, Kadıköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy ve Çorlu şubelerinde Almanca, Rusça, İngilizce ve Fransızca dil eğitimi alabilirsiniz.

Ayrıca iyi derecede konuşulan bir yabancı dilin iş görüşmelerinde size katkı sağlayacaktır.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben 5d english center da eğitim gördüm. yeri Gaziosmanpaşa merkezdeydi. sadece 3 aylık hızlandırılmış yaz programına katıldım. üniversitede başıma dert olan ingilizce dersini AA ile geçmek için o 3 ay yeterli oldu. şimdi ingilizce kitap bile okuyabiliyorum. eğitim kurumu ingilizce konuşmak için her imkanı sunmuş açıkcası, gerisi size kalmış diyebilirim.

Unknown dedi ki...

Arkadaslar Dialogue dil okulu'nun
Fatih,Bakırköy,Kadıköy ve Mecidiyeköy'de subeleri var ve inanın ki birçok gösterişli dil okullarından daha kaliteli eğitim veriolar...tavsiye ederim..

ByMAxiS...

yurtdışı eğitim dedi ki...

Evet arkadaşım haklısın iş görüşmelerinde artık İngilizcenizin mükemmel olmasını bekliyorlar ve başka bir dilde de iyi derecede bilginzin olması isteniyor.
Detaylı bilgi için size şu siteyi önerebilirim...
http://www.pasifikyurtdisiegitim.com/

lednart dedi ki...

Ben Wall Street'te eğitim aldım. Çok ta memnun kaldım. Günümüze ingilizcenin önemi her geçen artmakta. Malum iş görüşmelerinde de karşımıza çıkıyor. Bu kadar önemli olan bir şeyi göz ardı edemeyiz. Bu yüzden kaliteli bir yerde ingilizceyi öğrenmek artık şart. Ben Wall Street'i öneririm. Eğitim yöntemi ve kalitesiyle diğer kurslardan sıyrılıyor. Ezberlemek yerine anlayarak ingilizce öğreniyorsunuz. Birçok başarıya imza atmış ödüllü bir firma. Düşünmenizi tavsiye ederim. İnternet sitesinden de bilgi edinebilirsiniz.

www.wsi.com.tr

Haberler