1 Mayıs 2008 Perşembe

İngilizce Dil Kursları

İngilizce dil kursları

Gittikçe küreselleşen dünyada uluslararası sınırların kalkmasıyla birlikte iletişimi sağlayabilmek ve söz sahibi olabilmek için bir ortak dile ihtiyaç vardır. Uzun zamandır dünyanın ortak dili İngilizce olmuştur.

Dünyada 340 milyon insan İngilzce´yi anadilleri olarak konuşmakta. Yaklaşık 1 milyar insan ise İngilizce´yi ikinci dil olarak konuşuyor. Bunun yanında iş ve akademi dünyası iletişimi sağlayabilmek için İngilizce´yi ortak dil olarak kullanıyor. Bu gerçekler İngilizce´nin günümüzde ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. Şimdiden İngilizce sosyal alanda ve sanayide hayatımıza girmiş bulunuyor.

Küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanarak, uluslararası kariyer yapmak, veya yurt dışında eğitim almak istiyorsanız İngilizce´ye hâkim olmanız gerekiyor. Yurtdışında ve yurtiçindeki çoğu şirketlerde işe alınabilmek veya yurtdışında Üniversite eğitimi görebilmek için İngilizce´yi iyi derecede konuşabilmek ön koşul oluşturuyor. Yurtdışındaki çoğu iş yerleri ve Üniversiteler bununla birlikte İngilizce anlayabilme ve konuşabilme sınavı olan TOEFL´i talep etmekte.

Okullarda görülen İngilizce eğitimi ise çoğu zaman yeterli olmuyor. Kalabalık sınıflarda ve kısıtlı imkânlarda görülen yabancı dil dersleri etkili değil. Eğer İngilizce dil bilgilerinizi geliştirmek istiyorsanız, çözüm olarak yabancı dil kurslarını ziyaret edebilir, veya yabancı dil öğrenim setleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda sayısı gün geçtikce artan web sitelerinde İngilizce´nizi geliştirebilirsiniz. İngilizce´nin öneminin artmasıyla birlikte Türkiye´de de İngilizce öğreten dil kurslarının sayısı artmakta.

İngilizce dil kursları teknolojinin sağladığı rahat ortamlarda ve küçük sınıflarda İngilizce öğrenmenize büyük katkı sağlıyor. Bu kurslarda bireysel ihtiyaçlarınıza göre düzenlenen ders metodlarıyla İngilzce´yi konuşarak ve yaşayarak kolayca öğrenebilirsiniz. Yabancı dil kurslarında İngilizceyi ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden öğreniyor ve öğrenim temponuzu sınıflara bağlı olmaksızın kendiniz belirliyorsunuz.

Bu kurslarda ayrıca TOEFL sınavına hazırlanabilme imkânına sahipsiniz. Bulunduğunuz şehirdeki İngilizce dil kursları hakkında daha geniş bilgiler internette veya Üniversitenizde bulabilirsiniz. Sadece Türkiye´de değil, dünyanın bir çok yerinde bulunan bir kaç önemli İngilizce kurslarının isimleri şöyledir:

EF Education First
Wall Street Insitute of English
Dialogue Language Schools

Aynı zamanda yurt dışında dil kurslarına giderek İngilizce dil bilgilerinizi geliştireblirsiniz. İnglizce´yi resmi dil olarak konuşulduğu ülkelerde en etkin ve kolay yoldan öğrenebilirsiniz. Yurt dışında kurs sunan okullardan biri Sprachcaffe International (
http://www.sprachcaffe.com/turkish/).

1 yorum:

Unknown dedi ki...

SUNSHINE ACADEMY KPDS CENTER

www.kpdsizmir.net

SUNSHINE KPDS MERKEZİ 7 YILDIR KPD-ÜDS SINAV HAZIRLIK MERKEZİ OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR


SUNSHINE KPDS FARKLILIĞI?

AKADEMİK KADROMUZUN ODTÜ-HACETTEPE-YEDİTEPE MEZUNU VE ALANINDA EN AZ 10 YIL DENEYİMLİ ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNDEN OLUŞMASI


AKADEMİSYENLERİMİZİN
'KPDS ŞİFRESİ' YAZARININ NOTER ONAYLI TEKNİKLERİNİ

KENDİSİNİN İZNİ DAHİLİNDE DERS ANLATIMLARINDA KULLANMALARI!

PROGRAMIMIZIN GENEL İNGİLİZCE BİLGİSİNE VE KURS SİSTEMİNE DEĞİL SADECE TEKNİKLERE DAYALI OLMASI


BÜTÜN PROGRAM SÜREMİZİN SADECE 60 SAATTEN OLUŞMASI VE KURSİYERLERİMİZİN İL DIŞINDAN GELMESİ

KPDS - ÜDS YAZARI DEĞERLİ CESUR ÖZTÜRK HOCAMIZIN MANEVİ DESTEĞİ!

PROGRAMLARIMIZA SEVİYESİ NE OLURSA OLSUN HERKESİN KATILABİLMESİ VE PROGRAM SONUNDA KATILIMCILARIN EŞİT SEVİYEYE GETİRİLMESİ

ESİN BEŞOĞUL TEKNİKLERİ İLE SORULARI ANLAMINA GÖRE ÇEVİRMEDEN VE ÇOK KISA SÜREDE ÇÖZDÜRMEK

KADROMUZDA YAZARLARIN YER ALMASI


SUNSHINE SINAV MERKEZİNDEN ÜCRETSİZ SORU TEMİNİ

CESUR ÖZTÜRK HOCAMIZIN STRATEJİK BİLGİLERİNİN VE YAYINLARININ OKUTULMASI


BAŞLAMIŞ OLAN PROGRAMIN KAÇIRILAN DERSLERİN 3 GÜN İÇERİSİNDE ÜCRETSİZ TELAFİSİNİN VERİLMESİ

Haberler