1 Mayıs 2008 Perşembe

Antalyada Dil Kursları

Antalya´da dil kursları

Küreselleşmenin getirdiği ekonomik bariyerlerin ve uluslararası sınırların azalmasıyla günümüzde dünyada gün geçtikce ortak konuşulan dillere ihtiyaç artmaktadır. İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır.

Ülkelerin ekonomik gücü ve büyüme oranlarıyla birlikte o ülkelerde konuşulan dillerinde önemi artmakta. Hızla önem kazanan diğer diller Arapça, Çince ve Japonca´dır. Yabancı dil bilgileri yurtdışı akademik eğitim, uluslararası kariyer gelişimi, yabancı kökenli ve yerli saygın firmlarda istihdam imkânları, uluslararası iş ilişkileri için ön koşul oluşturmaktadır. Yabancı dil bilgilerinin önemi Türkye´nin küreselleşen dünyada önemli bir rol almasıyla birlikte artmaktadır.

Yabancı dil bilgileri sadece dünyada değil, ülkemizdede yabancı şirketlerin Türkiye‘ ye yaptığı yatırımlar, birçok Türk şirketinin büyüyen ölçeği, Türkiye’nin uluslararası sistemin bir parçası haline gelmesiyle birlikte hızla artmakta. Özellikle turizm işletmecilik, dış ticaret, siyasi bilimler ve arkeoloji bölümlerinde okuyan öğrencilerin kariyer gelişimleri için yabancı dil bilgileri büyük katkı sağlamakta.

Türkiye´nin güney illeriyle, temiz plajları, tarihi ve kültürel zenginliğiyle birlikte çok sayıda turist çeken bir ülke olması nedeniyle özellikle bu illerimizde yaşayan insanlarımızın sadece bir değil bir kaç yabancı dil konuşabilmesi büyük önem taşımakta. Yaz aylarında bu illerimizde istihdam alanı bulabilmek için yabancı dil konuşabilmek ön koşuldur.

Özellikle yılda binlerce turistin ziyaret ettiği Antalya´da yabancı dil bilgileri büyük önem arz ediyor. Öyle ki Antalya´da hizmet sunan yabancı dil kurslarının sayısı gün geçtikce artmakta. Antalya´da hizmet sunan dil kurslarından bir kaçı:

· Özel Akdil Yabancı Dil Kursu
· Özer Cenap Düzgün İngilizce Dil Kursu
· Best English Yabancı Dil Kursu
· Özel Fia İngilizce Kursu
· Özel Haluk Demirtaş Yabancı Dil Kursu
· Özel Zirvem İngilizce Dil Kursu
· Özel Yöntem İngilizce Dil Kursu
· Özel Avcılar Yabancı Dil Kursu
· Famous Group: İngilizce, Almanca, Hollandaca, Arapça, Rusça, İskandinav dilleri, Polonya'ca, İsveçce, İtalyanca, Fransızca, Japonca, Çince
· ASMEK: İngilizce, Almanca, Rusça, Çince, Japonca, Arapça

Antalya´da ki dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya Üniversitenizden elde edebilirsiniz. Ayrıca yukarıda belirtilen dil kurslarıyla telefon irtibatına geçerek bilgi edinebilirsiniz.

8 yorum:

Nist dedi ki...

Yukardaki kurlar içinde bir tanesini var ki gerçekten süperrr! Haluk Demirtaş Yabancı Dil Kursu www.halukdemirtas.com

Türk Amerikan Derneği Antalya Yabancı Dil Kursu dedi ki...

Antalya'da 58 yıllık dil eğitim tecrübesi ile gelen Türk Amerikan Derneği Antalya Yabancı Dil Kursu İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca ve yabancılara TÜRKÇE öğretmeye devam ediyor. Bu listede yok ancak en kısa sürede buraya eklenecektir.
Yaklaşık 1 yıldır Antalya'da olmasına rağmen büyük başarılar elde etmiştir. Dil eğitimi almak isteyenlerin adresi burası olmalıdır. İstediğiniz ülkeden yabancı öğrencilerde var.

best english dedi ki...

BİZ LOREAL çalışanı olarak BEST ENGLISH ten 6 aylık eğitim aldık.Tüm öğretmenlerimize buradan çok teşekkür ederim...Ayrıca arkadaşlar interaktif tahta kullanan tek kurum best english.
thank you....

best english dedi ki...

ARKADAŞLAR BEST ENGLISH YAZ DÖNEMİ 5-17 YAŞ ARASI KAYITLAR BAŞLAMIŞTIR.ÜCRETSİZ SERVİS VE ÜCRETSİZ AKTİVİTE İLE YİNE BİR İLK YAPMIŞTIR BEST ENGLISH..
GEÇ KALMADAN YERİNİZİ AYIRTIN...

jönn dedi ki...

WE ARE THE BEST,HERKESE TAVSİYE EDERİM.BEST ENGLISH'E GİTMEDEN HERHANGİ BİR DİL KURSUNA KAYIT OLMAYIN.GERÇEKTENDE EN DOĞRU BİLGİYİ VE EN DOĞRU ANLATIMI BEST YAPTI ARKADAŞLAR.BEN BUNDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

lp07 dedi ki...

haluk demirtas!mı peh!suratsız egitim kadrosu,ögrenciye fırsat tanımaya ^^yds,üds sssssssss^^ hepsi bi arada tutulan sınıflar...daha saymam gerekirse;kısaca kesnlkle tawsiye ETMİORUM! ta burdurdan geldm bu dersane icin we okul birinciliğimn bi anlamı olmadgını ilk defa buarada hissettm 5 gün icinde hemmde!!!soru sormak hocaya zaten mmkn deil!onun lafının üstüne bsey söylemek ooo kesnlkle yasak! berbat ya berbat!!burdurumun kıymetni bileemedm smdi geri de dönemem!!adamların mantıgı cok basit! aylık hesap tahss ediorlar nedeni belli okadar eminler ki hosnutsuzluk yaratacagndaan;) süper dien arkadas sen burdura git de dersne gör;) biz bi de orayı yetersz bulurduk!

Ozcan dedi ki...

antalyada en iyi ingilizce kursu, antalyada en iyi almanca kursu, antalyada en iyi rusça kursu, tabiki yılların tecrübesi YES DİL KURSU!

www.yesdilkursu.com

Unknown dedi ki...

Nasıl iletişime geçebiliriz

Haberler