1 Mayıs 2008 Perşembe

Ankarada İngilizce Kursları

Ankarada İngilizce kursları

Günümüzde hızla ilerlemekte olan küreselleşmeyle birlikte dünyada konuşulan ortak bir dile ihtiyaç vardır. Uzun zamandır en çok yaygın olan dünyanın ortak dili İngilizce´dir. İngilizce kelimeler ve kavramlar gün geçtikce artan bir şekilde iş ve sosyal hayatımızda karşımıza çıkmakta.

İngilizce´nin önemi süper güç olan Amerikan´ın ihracat kuvvetinden kaynaklanmakta. Amerika ürünleri, markaları ve hizmetleriyle beraber amerikan yaşam tarzını ve kültürünüde diğer ülkelere ihrac etmekte. Böylelikle Amerika´nın ana dili olan İngilizce´de hayatımızda önemli bir yer almakta. Dünya´da söz sahibi olabilmek, uluslararası istihdam imkânlarından yararlanabilmek ve yurtdışı eğitimi alabilmek için İngilizce´yi iyi bir derecede konuşabilmek şart.

Sadece yurtdışındaki firmalar için değil aynı zamanda yurtiçindeki yabancı ve yerli şirketlerde işe alınabilmek için İngilizce yabancı dil bilgisi talep etmekte. İngilizce dil bilgilerinizi en etkin ve kolay şekilde geliştirebilmeniz için yabancı dil kurslarında eğitim görmeniz yeterli olacaktır. Bu kurslarda sınıflara bağlı olmaksızın kendi öğrenme ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi belirliyerek İngilizce öğrenebilir veya mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

Aynı zamanda sürekli İngilizce konuşarak pratik yapma imkânına sahip olabilirsiniz. İngilizce´nin önemiyle birlikte İngiliz dil kurslarına gösterilen talepte artmıştır. Ankara´da eğitim görebileceğiniz saygın ve tecrübeli dil kursları bulundukları ilçelerle belirtilmiştir:

· Ankara Doruk Kursları - Kızılay
· Wall Street Intitute - Kızılay
· TBA - Türk - İngiliz kültür derneği - Kavaklıdere
· English club - Kızılay
· English time - Kızılay
· Amerikan Kültür Derneği - Kavaklıdere
· DEULCOM International - Bakanlıklar
· British School - Sıhhıye
· Karaca dil kursu - Kızılay
· Prestige English - Kızılay
· Best English Language School - Kızılay
· Liva international language academy
· British Council: Çankaya
Daha geniş bilgi edinmek için kurslarla telefon irtibatına geçebilir veya internetteki websitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Haberler