1 Mayıs 2008 Perşembe

Yabancı Dil Kurs Fiyatları

Yabancı dil kurs fiyatları

Dünya yirmibrinici asırda küreseleşmeyle birlikte gittikçe küçülüyor. Gelişmiş iletişim teknolojileri uluslararası ticareti kolaylaştırıyor ve dünya kültürlerini birbirine yakınlaştırıyor. Dış ticarete açılmak, yurtdışında akademik eğitim alıp kariyer geliştirmek, uluslararası ticari ilişkilere girmek ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek günümüzde gittikce kolaylaşmakta.

Küreselleşmenin verdiği bu avantajlardan yararlanabilmek için ise uluslararası platformda iletişim kurabilmek şart. Günümüzde dünyanın en yaygın konuştuğu dil İngilizce. Eğer dünyada söz sahibi olmak ve yurtdışına açılmak istiyorsanız İngilizce´yi konuşabilmeniz gerekir. Önemleri artan diğer diller Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince, Japonca ve Arapça´dır. Yabancı dil öğrenmenin en kolay ve etkin yolu ise yabancı dil kurslarında eğitim görmektir. Bu kurslarda esnek ders saatlerinde rahat ortamlarda sürekli pratik yaparak yabancı dil öğrenebilirsiniz. Yabancı dil kurslarında öğrendiğiniz dili ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden eğitim görüyor ve öğrenme temponuzu, hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı kendiniz belirliyorsunuz.
Yabancı dil eğititimi kariyerinizde, iş ararken veya bir iş için özgeçmiş (cv) hazırladığınızda sizin için avantaj sağlayacaktır.

Günümüzde yabancı dil bilgilerinin artan önemiyle birlikte hizmet sunan yabancı dil kurslarının sayısıda artmakta. Her ilimizde ve hemen hemen her ilçede seçkin dil kursları bulabilir ve ziyaret edebilirsiniz. Yabancı dil kurslarında eğitim görmeden önce dil bilgi ve beceri sınavlarından geçerek dil bilgi seviyeniz belirlenir. Bu seviye belirlendikten sonra danışmanınızla birlikte öğrenim hedefinizi belirlersiniz. Belirlediğiniz hedefe ulaştığınızda yabancı dil bilgi seviyeniz artmış olacak. Yabancı dil kurslarında gördüğünüz eğitim süreci, belirlediğiniz hedefe göre değişkendir. Ancak bir dili çok iyi konuşabilmeniz için en az 1-2 sene yabancı dil kurslarında eğitim görmeniz tavsiye edilir. Yabancı dil kurslarında gördüğünüz eğitim süresiyle birlikte fiyatlarda değişmektedir.

Özel ders fiyatları ortalama 10 YTL´dir. Kurs veren kuruma bağlı olarak en ucuz kurs fiyatları aylık 45 YTL´den başlayarak 150 YTL´ye kadar çıkmaktadır. Saygın ve belirli bir üne sahip olan dil kurslarında ve ayrıca sayısı ve önemi gün geçtikce artan yabancı kökenli dil kurslarında fiyatlar ise daha yüksektir. Bunun nedeni bu kursların yüksek hizmet kalitesinde gizlidir. Bu kursların aylık ücreti 399 YTL´den başlayarak 1.250 YTL´ye kadar çıkabiliyor.

Türkiyenin en iyi Yabancı Dil Kursları

Türkiyenin en iyi yabancı dil kursları

Gelişmiş iletişim teknolojileri uluslararası ticareti kolaylaştırıyor ve dünya kültürlerini birbirine yakınlaştırıyor. Dış ticarete açılmak, yurtdışında akademik eğitim alıp kariyer geliştirmek, uluslararası ticari ilişkilere girmek ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek günümüzde gittikce kolaylaşmakta. Küreselleşmenin verdiği bu avantajlardan yararlanabilmek için ise uluslararası platformda iletişim sağlayabilmek şart.

Yabancı dil bilgileri dış ticaret, sosyal bilimler, siyasi bilimler, arkeoloji, mühendislik, ekonomi, tarih-kültür ve turizm bölümlerinde okuyan öğrencilerin kariyer gelişiminede büyük katkı sağlayacaktır. Çoğu zaman okulda ve kalabalık sınıflarda görülen dil eğitimi yeterli olmuyor. Bu durumda yabancı dil kurslarının önemi ortaya çıkıyor. Yabancı dil kursları rahat öğrenme ortamlarında öğrencilerine bireysel ihtiyaçlarına göre öğretim metodları düzenliyor.

Bu şekilde öğrenciler yabancı kelimeleri sadece ezberlemek dışında öğrendikleri dili sürekli konuşarak pratik yaparak öğreniyorlar. Yabancı dil bilgilerinin önemiyle birlikte Türkiye´de de yabancı dil öğretim hizmeti sunan kurslara talep artmıştır. Bununla birlikte yabancı dil kurslarının sayısı gün geçtikce artmaktadır. Türkiye´nin en iyi hizmet veren dil kursları ise yabancı kökenli kurslardır. Bunun nedeni ise bu kursların öğretim görevlilerinin yurtdışından gelmesinde ve öğrettikleri dili ana dilleri olarak konuşmasında gizlidir.

Aynı zamanda yabancı kökenli dil kursları öğrencilerine uluslararası geliştirilmiş metodlarla en efektif şekilde dil öğrenme imkânı sunmaktadır. Bununla birlikte bu kurslarda edineceğiniz sertifikalar uluslararası geçerliğe sahiptir. Türkiye´nin en saygın ve iyi dil kursları büyük illerimizin hemen hemen hepsinde hizmet sunmaktadır. Bu kurslardan bir kaç örnek:

· British English
· Dialogue Language Schools
· Wall Street Institute
· NPL Group Eğitim
· Richmond School of English
· Goethe-Institut
· UKLA Academy
· Berlitz dil merkezi
· English Life
· Kent English

Bu kurslarda ayrıca uluslararası İngilizce seviye sınavı olan TOEFL sınavına hazırlanabilirsiniz.

Egitim Merkezleri

Eğitim Merkezleri

Küreselleşen dünyamızın içinde bulunduğu çağ bilgi çağıdır. Bireyler ve toplumlar bilgiye ulaşmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Dünyadaki gelişmelerin dışında kalmamak ve söz sahibi olabilmek için eğitim şart. Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir. Bu iletişimi sağlayabilmek için yabancı dil konuşabilmek gerekmektedir.

En önemli yabancı diller arasında İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Çince yer almakta. Yabancı dil bilgileri yanında günümüzde gittikce daha fazla önem taşıyan dallar ekonomi, teknoloji, dış ticaret, fen bilimleri ve sosyal bilimleridir. Eğer uluslararası kariyer geliştirmek veya ebeveyn olarak Türkiye´nin geleceği için değerli çocuklar yetiştirmek istiyorsanız bu alanlarda en azından temel bilgilere sahip olmanız gerekir. Yabancı dil öğrenmenin en etkin yolu yabancı dil kurslarında veya özel eğitim merkezlerinde öğrenim görmenizdir. Eğitim merkezlerinin öğretim alanı yabancı dil kurslarından daha geniştir.

Bu merkezlerde yabancı dil yanında iktisadi kurslara, işletme kurslarına veya bilgisayar kurslarına katılabilme imkânına sahipsiniz. Yabancı dil kursları ve eğitim merkezleri rahat ve teknolojik cihazlarla donanmış ortamlarda hizmet sunmakta. Bu kurslarda veya merkezlerde sürekli pratik yaparak dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Günümüzde her ilde ve hemen hemen her ilçede eğitim merkezleri ve yabanacı dil kursları bulunmakta. Bu merkezlerde ve dil kurslarında ise eğitim ücretlidir. Ücretsiz veya uygun fiyatlarda eğitim görmeniz için halk eğitim merkezlerini ziyaret edebilirsiniz. Halk eğtim merkezlerini bulunduğunuz il veya ilçede bulabilirsiniz.

Halk eğtim merkezleri uluslararası ekonomik, sosyal ve siyasal ilişkilerin gelişmesi, bilim ve teknolojideki yeniliklerle iletişim olanaklarının artması, bilgi toplumu çağına girme eğilimleri, mesleklerin yapısındaki hızlı değişmeler, işgücü piyasasının ani isteklerinin ortaya çıkması, toplumun moral değerlerinin yükseltilmesi gibi nedenlerle, günümüzde öncelikli ve ağırlıklı bir eğitim tarzı olarak büyük önem kazanmaktadır. Bu merkezlerde Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğiyle ekonomik , toplumsal ve kültürel gelişimleri sağlamak, gerekli bilgi beceri ve davranışları kazandırmak amacı ile akla gelebilecek her konuyu kapsayan, çeşitli süre ve düzeylerde hayat boyu yapılan, Eğitim-Üretim, Rehberlik ve uygulama faaliyetleri verilmektedir.

Halk eğitim merkezlerinin en büyük hedefi beceri kazandırma ve mesleki kursları ile meslek sahibi olmayan vatandaşlarımıza beceri ve meslek kazandırmak ve onların mesleklerinde ilerlemelerini sağlamaktır. Böylece aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunma amacına ulaşılmış olunacaktır. Halk Eğitim Merkezlerinde yabancı dil eğitimi veya başka alanlarda eğitim görmek istiyorsanız bulunduğunuz ilin veya ilçenin Eğitim Merkezlerine başvurabilirsiniz. Daha fazla bilgi internetten bulabilirsiniz.

Dünyada en iyi Yabancı Dil Kursları

Dünyada en iyi yabancı dil kursları

Dünyamız küreselleşmenin etkisiyle birlikte gittikce küçülmekte. Uluslararası ekonomiler liberalleşmiş, dış ticaret ilişkileri yoğunlaşmış ve dünya kültürleri birbirine daha çok yakınlaşmış durumda. Günümüzde kariyer gelişimi için yabancı dil bilgisi kaçınılmazdır. Hemen hemen her iş yerinin eleman adaylarında aradığı en önemli özellik yabancı dil bilgisi ve özellikle İngilizce dil bilgisidir.

İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. İş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan bir diğer özellik ise yurt dışı tecrübesidir. Çoğu saygın iş yerleri için yurt dışında akademik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta. Böylelikle yurtdışı tecrübesine sahip olan elemanların iş dünyasındaki rekabet gücü daha yüksek olacaktır. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta.

Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz. Bu aynı zamanda kültürlerarası yeti edinmenize ve iş dünyasında aranan elemanlardan olmanıza yol açacaktır. Yurt dışındaki dil kurslarında dil bilgilerinizi geliştirmeniz size böylelikle büyük avantajlar sağlayacaktır. Yurt dışındaki dil kurslarının en büyük özellikleri modern ve etkin öğretim metodlarında gizlidir. Bu kursların üstün hizmetleri uluslararası eğitim sertifikalarıyla garantilenmiştir. Yurtdışındaki yabancı dil kurslarında rahat ortamlarda sürekli pratik yaparak ve bulunduğunuz ülkenin kültürünü daha yakından tanıyarak istediğiniz dilleri öğrenebilirsiniz. Dünyanın en saygın ve bilinen dil kursları konuşuldukları dillere göre şöyledir:

İngilizce: Brisbane Language School, ACCESS International English Language Centre, Kings School of English, Cambridge English Centre, LSI - Language Studies International, New York: English Language School, Linguatime School of English, Malta English Centre, BELS

Almanca: Goethe-Instiut, Berlitz, Inlingua Salzburg, Berlin Sprachschule, Frankfurt: LSI - Language Studies International, Dialoge Sprachinstitut

Fransızca: Point 3 Centre de Langues, Antibes: French Training Center, BLS - Bordeaux Language Studies, CAREL, Accent Francais

İspanyolca: COINED, Bridge Linguatec, Buenos Aires Language School, Ciudad Colon: Cultourica, Havanna: CULTOURICA,
Cuernavaca: Intercultural Language and Culture Center, Instituto Internacional Alhambra, abc Language Center, Enforex

Almanca Türkce Sözlük

Almanca Türkçe Sözlük

Günümüzde küreselleşmenin getirdiği en önemli etkiler uluslararası ekonomik, sosyal ve siyasal ilişkilerin gelişmesinde, bilim ve teknolojik yeniliklerle iletişim olanaklarının artmasında, bilgi toplumu çağına girme eğilimlerinde, mesleklerin yapısındaki hızlı değişmelerde, işgücü piyasasının ani isteklerinin ortaya çıkmasında gizlidir. Böylece yüksek eğitim ve yabancı dil bilgileri günümüzde büyük önem kazanmaktadır.

Almanca Avrupa´da konuşulan en önemli dillerden birisi. Günümüzde Türkiye´de çok sayıda Alman üretim tesisleri ve Alman-Türk iş ilişkileri bulunmakta. Mühendislik, uluslararası ticaret, edebiyat ve fen bilgileri bölümleri okuyan öğrenciler için Almanca dil bilgisi kariyerlerine büyük katkı sağlayacaktır. Aynı zamanda Avrupa´da Üniversite eğitimi görmek gelecekteki kariyer gelşiminiz için büyük önem taşımakta. Bunun için yurt dışında staj veya eğitim görmeniz ve Almanca´yı iyi bir düzeyde konuşabilmeniz gerekmektedir.

Bu aynı zamanda sadece Avrupa´da değil Türkiye´de de saygın şirketlerde iş bulmanızı kolaylaştıracaktır. Almanca´nın en etkin öğrenme yolu ise yabancı dil kurslarında dil eğitimi almak ve öğrenim setleriyle, internetteki online öğretim sitelerinde ve online sözlüklerle dil bilgilerinizi geliştrmektir. Bir dili öğrenirken yapılması gereken en önemli şey o dili sürekli konuşarak pratik yapmaktır. Kelimeleri sadece ezberlemek yeterli değildir. Almanca öğrenirken internette kolayca bulunan online sözlüklerden yararlanmanız size büyük katkı sağlyacakatır Temel Almanca bilgileri aşağıdaki mini-sözlükten edinebilirsiniz:

· Guten Tag
· Guten Abend
· Hallo
· Danke
· Wie geht es dir/ Ihnen?
· Mir geht es gut.
· Und wie geht es dir/ Ihnen ?
· Mein Name ist.....
· Kann ich bitte Frau/Herr.... sprechen?
· Ich komme aus der Türkei.
· Sprechen Sie Deutsch/ Türkisch/ Englisch?
· Wohin gehst du?
· Woher kommst du?

Almanca Lugat

Almanca Lûgat

Yirmi birinci asırda dünya topluluğunun bilgi toplumuna geçişiyle birlikte teknolojik gelişmeler hızla artmaktadır. Özellikle iletişim teknolojisinin gelişmesiyle dünyanın küreselleşmesi hızla ilerlemekte.

Küreselleşme bir yandan dünya insanlarını sosyal ve kültürel alanda yakınlaştırırken diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor ve uluslararası ticari ilişkilerini kolaylaştırıyor. Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir. Bu iletişimi sağlayabilmek için dünya topluluklarının konuşulan ortak dillere ihtiyacı vardır. Yabancı dil bilgileri sayesinde uluslararası ticari ilişkilere girebilir, yurtdışındaki istihdam olanaklarından yararlanabilir ve aynı zamanda yurtdışında akademik eğitim alabilirsiniz.

Küreselleşmenin getirdiği bir diğer önemli olgu ise uluslararası kültürlerin ve seyahat olanaklarının artmasıdır. Avrupa´da akademik eğitim görmek, kariyer yapmak veya iş ilişkileri kurmak istiyorsanız Almanca konuşabilmeniz büyük önem taşıyor. Günümüzde Türkiye´de çok sayıda Alman üretim tesisleri ve Alman-Türk iş ilişkileri bulunmakta. Mühendislik, uluslararası ticaret, edebiyat ve fen bilgileri bölümleri okuyan öğrenciler için Almanca dil bilgisi kariyerlerine büyük katkı sağlayacaktır. Dil eğitimine çok geç başlanıldığından ve sınıfların kalabalık ve okulların teknolojik imkânlarının kısıtlı olmasından dolayı yabancı dil eğitimi yetersiz kalıyor.

Bu eksiklik yabancı dil kurslarında eğitim görerek veya yabancı dil öğrenim setleri kullanılarak giderilebilir. Almanca´yı öğrenmenin en etkili yolu ise Almanya´da ki yabancı dil okullarında öğrenmektir. Bu okullarda dil eğitimi görmek dil bilgilerinizi geliştirmenin yanında size kültürel zenginlikler katacaktır. Yabancı dil öğrenirken yapmanız gereken en önemli şeyler kurs sonrası ödevleri yapmak ve dil becerilerinizi geliştirmektir. Dil becerileri dilbilgisi, sözcük bilgisi, akıcı telafuz ve duyma kabiliyetini kapsar. Bu becerileri geliştirmenin en iyi yolu Almanca eğitim setleri kullanmak ve online öğrenim sitelerinde ders çalışmaktır.

İnternette öğrenim sitelerinin yanında çok sayıda Almanca-Türkçe sözlük bulabilirsiniz. Yabancı dil öğrenirken sözlük yerine lûgat kullanılması tavsiye edilir. Böylece Almanca kelimelerin Türkçe karşılığını öğrenmenin yanısıra aradığınız kelimenin Almanca açıklamasıyla yeni kelimeler öğrenebilir ve kelime hazinenizi geliştirebilirsiniz. En çok bilinen Almanca lûgat Langenscheidt sözlükleri ve lûgatlarıdır. Almanca lugat örneği:

· Morgen
· Freude
· jammern
· sprechen

· Tagesbeginn, Vormittag, Sonnenaufgang
· Glück, Glücksgefühl
· beklagen, beweinen
· sagen, reden

Akademik Yabancı Dil Kursları

Akademik yabancı dil kursları

Günümüzde dünyanın küreselleşmesiyle uluslararası ekonomiler liberalleşmiş, ülkeler arası sınırlar azalmış ve uluslararası dış ticaret ilişkileri yoğunlaşmıştır. Bu gelişmelerle birlikte iletişimi sağlayabilmek adına ortak diller konuşulmaktadır.

Dünyanın en yaygın ortak dili ise İngilizce´dir. İngilizce´nin yanısıra Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince, Japonca ve Arapça´nın da önemleri artmaktadır. Eğer küreselleşen dünyamızda söz sahibi olmak ve küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak istiyorsanız bu dillerden en az birini iyi bir seviyede konuşmanız gerekir. Küreselleşmenin avantajları ise uluslararası kariyer gelişim ve eğitim imkânları sağlamasında ve yurtdışı iş ilişkilerini kolaylaştırmasında gizlidir.

Bununla birlikte günümüzde iş dünyasında yurtdışı deneyimleri büyük rol oynamakta. Yabancı dil konuşabilen ve yurtdışı tecrübesine sahip olan elemanların iş dünyasındaki rekabet gücü daha yüksek. Yabancı dil bilgileri diş ticaret, sosyal bilimler, siyasi bilimler, arkeoloji, mühendislik, ekonomi, tarih-kültür ve turizm bölümlerinde okuyan öğrencilerin kariyer gelişimine büyük katkı sağlayacaktır.

Yabancı dil bilgilerinizi geliştirmenin en etkin yolu ise yabancı dil kurslarında eğitim görmenizden geçer. Eğer Üniversite öğrencisiyseniz Üniversitenizin sunduğu yabancı dil kurslarından yararlanabilirsiniz. Akademik alanda yabancı dil kursu veren kurumlardan bir kaçı şunlardır:

· ODTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu
· Maltepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
· Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı dil yüksek okulu
· Trakya Üniversitesi Sürekli Eğtim Merkezi
· Ankara Üniversitesi TÖMER Dil Öğretim Merkezi
· Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Dil Kursları
· Ankara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu
· Akdenz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
· Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi
· Marmara Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu
· stanbul Üniversitesi Dil Merkezi
· İnönü Üniversitesi Almanca ve Fransızca Kursu

Ayrıca Üniversitelerin Erasmus ve Sokrates uygulamalarıyla öğrenci değişim programlarından yararlanarak yurtdışında yabancı dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Üniversitenize danışın.

Ücretsiz Yabancı Dil Kursları

Ücretsiz yabancı dil kursları

Dünya yirmibrinici asırda küreselleşmeyle birlikte gittikçe küçülüyor. Gelişmiş iletişim teknolojileri uluslararası ticareti kolaylaştırıyor ve dünya kültürlerini birbirine yakınlaştırıyor. Dış ticarete açılmak, yurtdışında akademik eğitim alıp kariyer geliştirmek, uluslararası ticari ilişkilere girmek ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek günümüzde gittikce kolaylaşmakta.

Küreselleşmenin verdiği bu avantajlardan yararlanabilmek için ise uluslararası platformda iletişim sağlayabilmek şart. Yabancı dil bilgileri dış ticaret, sosyal bilimler, siyasi bilimler, arkeoloji, mühendislik, ekonomi, tarih-kültür ve turizm bölümlerinde okuyan öğrencilerin kariyer gelişiminede büyük katkı sağlayacaktır. Özellikle Türkiye´nin turizm ülkesi olmasından dolayı güney ve güney-doğu illerimizde yabancı dil bilgileri bu illerde yaşayan ve çalışan vatandaşlarımızın türizm sektörünün hareketliliğinden yararlanabilmesi için büyük önem taşımakta.

Sadece turizm sektöründe değil sanayi sektöründe yabancı kökenli veya yerli uluslararası ticari ilişkilerde bulunan firmalarda çalışmak isteyenler için yabancı dil bilgisi ön koşul oluşturmakta. Okullarda kalabalık sınıflarda görülen yabancı dil eğitimi ise çoğu zaman bu dilleri iyi derecede konuşabilmemiz için yeterli değil. Bu eksikliği, sayısı gün geçtikce artan yabancı dil kurslarında kapatabilirsiniz. Türkiye´nin her ilinde ve hemen hemen her ilçesinde yabancı dil kursları eğitim hizmeti sunmakta. Yabancı dil kursları rahat öğrenme ortamlarında öğrencilerine bireysel ihtiyaçlarına göre öğretim metodları düzenliyor.

Bu şekilde öğrenciler sürekli pratik yaparak yabancı dilleri daha kolay öğrenebiliyor ve dil becerilerini daha iyi geliştirebiliyorlar. Bununla birlikte yabancı dil kursları çalışanlara ve öğrencilere esnek saatlerde ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda ders görme imkânları sunmakta. Yabancı dil kurslarının sunduğu üstün hizmet kalitesinden dolayı ücretleride yüksek. Çoğu orta ve dar gelirli ailelerin bu ücretleri karşılayabilmesi imkânsız. İşte bu durumda ücretsiz yabancı dil kurslarına duyulan ihtiyac ortaya çıkmakta. Bu ihtiyacı erken fark eden belediylerimiz bu açığı giderebilmek için Halk Eğitim Merkezlerinde ücretsiz yabancı dil kursları sunmakta.

Bulunduğunuz ilçe ve illerin Halk Egitim Merkezlerinde sunulan hizmete göre İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca veya Çince vs. öğrenebilirsiniz. Ayrıca Üniversite öğrencleri Üniversitelerin yabancı dil enstitülerinin sunduğu ücrestiz kurslardan yararlanabilir. Daha geniş bilgiler Üniversitenizden elde edebilirsniz. Yabancı dil bilgilerinizi ücretsiz geliştirmenin bir diğer yolu ise internette sunulan online öğrenim sitelerinden yararlanmaktır. Bu online eğitim sitelerinde online derslere katılabilir, gramer çalışabilir, pratik yapabilir, kelime hazinenizi ve dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bu siteleri internetteki arama motorlarını kullanarak kolayca bulabilirsiniz.

Yunanca Dil Kursları

Yunanca dil kursları

Yunanca 3000 yıllık bir geçmişe sahip olmakla birlikte dünya tarhinin en eski dillerinden biridir. Günümüzde antik Yunanca her ne kadar konuşulmasada modern Yunanca bu dilin kökenlerine dayalıdır. Yunanca Yuninanistan´la birlikte Kıbrıs Rum kesiminde resmi dil olarak konuşulur.

Yunanca Yunanistan´daki yaşıyan insanların yanısıra Avustralya´da, Almanya´da ve Amerika Birleşik devletlerinde yaşayan 15 milyon kişinin anadilidir. Türkiye´de ise yaklaşık 200 bin rum kökenli insan Yunanca´yı ana dil olarak konuşuyor. Yunanca´yı diğer dillerden ayıran en büyük özelliği Yunan alfabesidir. Yunanistan´ın akdeniz ülkesi olmasıyla birlikte antik tarihi mekânları ve eserleri dünyanın her yerinden ve Türkiye´den çok sayıda turist çekmekte.

Aynı zamanda Yunanistan´ın Türkiye´nin komşusu olmasıyla birlikte, paylaşılan ortak tarih nedeniyle ülkemize gelen Yunan turist sayısı çoktur. Turizm işletmeciliği, arkeoloji, siyasi bilim ve kültür tarihi öğrencileri için bu alanlarda iş imkânları doğmaktadır. Bu imkânlardan yararlanabilmek için Yunanca´yı iyi derecede konuşabilmek şarttır. Yunanca´yı öğrenebilmek için en etkili yol Yunanca dil kurslarını ziyaret etmektir.

Dil kurslarında rahat öğrenim ortamlarında sınıflara bağlı olmaksızın Yunanca öğrenebilirsiniz. Ayrıca esnek ders saatlerinde kendi öğrenim hızınzı belirleyebilir ve teknolojik cihazlardan faydanabilirsiniz. Dil kurslarının en büyük avantajları ise sürekli pratik yapabilmenizde ve Yunanca´yı anadilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden ders görmekte gizlidir. Türkiyede ziyaret edebileceğiniz Yunanca dil kurslarından bir kaçı:

· Bilgi Eğitim - Yunanca Dil Kursu İstanbul
· Dilmer Language Center
· Ankara Üniversitesi - TÖMER Dil Öğretim Merkezi
· DESEM - Dokuz Eylül Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi

Yunanca dil bilgilerinizi geliştirebilmek için internetteki online eğitim sitelerini kullanabilirsiniz. Mesela
http://www.onlineyunanca.com. Ama yabancı dil eğitimi için bu siteler yeterli değildir. Yunanca´yı en etkili şekilde öğrenmek istiyorsanız Yunanistan´da düzenlenen dil kurslarından yararlanabilirsiniz. Yunanistan´da ki bu kursları düzenleyen kurumlar:


· Atina Üniversitesi modern Yunanca dil kursu
· Athens center
· CELT Athens


Dil kursları ve gezileri hakkında daha geniş bilgileri internetten veya Üniversitelerden elde edebilirsiniz.

Malta Dil Kursları

Malta dil kursları

Günümüzde kariyer gelişimi için yabancı dil bilgisi kaçınılmazdır. Hemen hemen her iş yerinin eleman adaylarında aradığı en önemli özellik yabancı dil bilgisi ve özellikle İngilizce dil bilgisidir. İş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan bir diğer özellik ise yurt dışı tecrübesidir.

Çoğu saygın iş yerleri için yurt dışında akademik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta. Böylelikle yurtdışı tecrübesine sahip olan elemanların iş dünyasındaki rekabet gücü daha yüksek olacaktır. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta. Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz.

Bu aynı zamanda kültürler arası yeti edinmenize ve iş dünyasında aranan elemanlardan olmanıza yol açacaktır. Eğer küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanarak kariyer yapmak veya uluslararası akademik eğitim almak istiyorsanız yabancı dil bilgilerinizi geliştirmeniz şart. Özellikle İngilizce konuşmadan iş dünyasında uluslararası iş ilişkilerine girmek imkânsızdır. Günümüzde İngilizce´nin dünyanın ortak dili olmasından dolayı önemi çok büyük. Yabancı dil bilgilerinizi ve becerilierinizi geliştirmenin en etkin yolu ise öğrendiğiniz dili resmi dil olarak konuşulduğu ülkelerde öğrenmektir.

Eğer yurtdışında İnglizce dil becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız Malta en iyi seçeneklerden biri olacaktır. Malta resmi dili İngilizce olan güney Avrupa´da bulunan bir Akdeniz adasıdır. Malta eşsiz plajları, masmavi denizi ve kaliteli dil okullarıyla meşhurdur. Malta´da dil eğitimi görmek istiyorsanız ilk olarak İngilizce dil eğitim hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyerek kurs ve konaklama aramanız gerekmektedir.

Kursunuzu ve konaklamanızı seçip kayıtınızı yaptırdıktan sonra vize işlemlerini başlatmalısınız. Tüm bu süreç içinde yurt dışı eğitim danışmanlıklarından yardım alabilirsiniz. Bu eğitim danışmanlıkları hakkında daha geniş bilgileri Üniverstenizden veya internetten elde edebilirsiniz. Aşağıda Malta´da dil kursu sunan bir kaç danışmanlık ve dil okulları sunulmuştur:

· European Centre Malta dil okulları
· Sprachcaffe Malta dil okulu
· European School of English Malta dil okulu
· IELS Malta Dil okulu

Daha geniş bilgiler için bu kurumların websitelerini ziyaret edebilirsinz. Malta ve Malta´daki dil okulları ve vize işlemleri hakkında daha geniş bilgi için bu websitelerini ziyaret edebilirsiniz:

·
http://www.dilokulumalta.com
· http://www.maltadilokullari.com/

Amerikada Dil Kursları

Amerika´da dil kursları

Günümüzde küreselleşme internet, bilgisayar ve iletişim teknolojilerinin ilerlemesi ile hızla artmaktadır. Bununla birlikte uluslararası ticari ve ferdi ilişkiler kolaylaşmış ve kültürler arası diyalog derinleşmiştir. Bu nedenle dünya artık bir ortak dil konuşmaktadır. Bu ortak dil Ingilizce´dir.

İngilizce kelimeler ve kavramlar sosyal yaşantımızda alış veriş yaparken, televizyon izlerken, müzik dinlerken ve iş hayatımızda çalışırken sıkca karşımıza çıkmakta. Dünya´da ve Türkiye´de de ana dile ek yabancı dil bilen insan sayısı artmakta. Bununla birlikte istihdam ortamında işgüçleri arasında rekabet hızla çoğalmakta. Uluslararası iş ilişkilerine girmek istiyor veya yurtdışında kariyer yapmayı, akademik eğitim almayı düşünüyorsanız İngilizce´yi çok iyi derecede konuşabilmeniz gerekmektedir.

Yurtdışında staj yapmak veya dil okullarından sertifika almak gelecekteki kariyer gelişiminiz için çok büyük katkı sağlayacaktır. Özellikle Kuzey Amerika´da İngilizce öğrenmek ve sertifika almak, aranan işgüçleri arasında olmanıza yol açacaktır. Amerika Birleşik Devletleri´nde veya Kanada´da teknolojik rahat ortamlarda İngilizce´yi ana dili olarak konuşan öğretim görevlilerinden en etkin şekilde öğrenebilir ve kültürler arası yetilerinizi geliştirebilirsiniz.

Aynı zamanda sürekli İngilizce konuşarak pratik yapabilir, Amerika´yı ve Amerikan kültürünün özelliklerini ve farklılıklarını daha yakından tanıyabilirsiniz. Amerika´da dil okullarında eğtim görmek için yapmanız gerekenler öğrenim ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize, konaklama isteklerinize ve bütçenize uygun kurslar seçmektir. Kurs seçip kayıtlarınızı yaptırdıktan sonra vize başvurularınızı tamamlamanız gerekiyor.

Kurs seçiminde ve vize başvurunuzda yabancı dil eğitim danışmanlıklarından yardım alabilirsiniz. Kurslar isteklerinize göre seviyelerinde, sürelerinde ve kurs sonu sınavlarında değişmektedir. Amerika Birleşik Devletlerinde bulunan dil okullarından bir kaç örnek:

· AOI College of Languages
· Aspect
· Bell School
· LSI Language Studies International

Kanada´da bulunan saygın dil okullarından bir kaç örnek şunlardır:

· Canadian College of Language
· Global Village
· VISA Language Ottawa
Daha geniş bilgi için bu okulların websitelerini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda Üniversitenizden ve internetten bilgi edinebilirsiniz. Yabancı dil eğitim danışmanlıklarından yararlanmak istiyorsanız http://www.dunyaedu.com veya http://www.globalvizyon.com/ sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Almanyada Dil Kursları

Almanya´da dil kursları

Günümüzde yabancı dil bilgileri kariyer gelişimi için kaçınılmaz bir ön koşul oluşturmakta. Küreselleşen dünyamızda uluslararası iş ilişkileri kurabilmek, yurt dışında akademik eğitim almak, diğer ülkelerin kültürel ve sosyal zenginliğinden yaralanabilmek için yabancı dil bilgileri şart.

Almanca´nın anlamı ise ekonomik ve kültürel alanda çok büyüktür. Almanya Avrupa Birliği devletlerinin arasında en önemli ithalat ve ihracat ülkelerinden biridir. Aynı zamanda dünyaca bilinen saygın firmalara, kaliteli markalara ve araştırma geliştirme merkezlerine ev sahipliği yapan Almanya Almanca´nın önemini ortaya koymakta.

Almanca´nın önemini vurgulayan diğer öğeler kaliteli Alman Üniversite eğitimi, Alman edebiyatı ve Goethe, Schiller gibi dünyaca ünlü yazarların ana dillerinin almanca olmasıdır. Bu sebeple ekonomide ve kültürel alanda çalışan her bireyin Almanca´ya hâkim olması büyük önem taşıyor.

Almanca´yı en etkin şekilde Almanya´da öğrenebilirsiniz. Almanya´da ki kaliteli ve rahat ortamlar sağlayan dil okullarında Almanca dil bilgilerinizi ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bununla birlikte uluslararası referans ve kültürler arası yeti edinebilirsiniz. Bu özellikler sizin iş piyasasında aranan işgüçleri arasında olmanıza ve akademik gelişiminize katkı sağlayacaktır.

Almanya´da dil okullarını ziyaret etmek size sürekli konuşarak pratik yapma, bireysel ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış ders metodları ve Alman kültürünü daha yakından tanıma avantajını sağlıyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey öğrenme hedeflerinize ve ihtiyaçlarınıza aynı zamanda bütçenize ve konaklama isteklerinize uygun Almanca dil kursu seçmektir.

Vize, ve size uygun kurs bulma konularında yabancı dil eğitimi danışmanlıklarndan veya Üniversitenizden yardım alabilirsiniz. Almanya´da dil okulu sayısı çok olduğundan tercih olanağınız geniştir. Öncülüklerinize ve isteklerinize göre bir haftadan başlayan ve bir kaç haftaya kadar süren ve farklı şehirlerde bulunan kurslar tercih edeblirsiniz. Almanya´da bulunan saygın dil okullarından bir kaç örnek:

· Goethe-Insitut Deutschland
· Education First dil okulları
· Sprachcaffe
· Sprachenatelier Berlin
· Deutsch Akademie
· Dialogue Language School

Daha geniş bilgiler internetten, Üniversitenizden ve bu okulların websitelerinden elde edebilirsiniz. Yabancı dil eğitim danışmanlıklarından yardım almak istiyorsanız
http://www.idealist.com.tr/ veya http://www.alternatifecs.com ´den bilgi edinebilirsiniz.

Ortadoguda Yabancı Dil Kursları

Ortadoğu´da yabancı dil kursları

Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir. Yurtdışı ve yurtiçi kariyer gelişimi için yabancı dil bilgileri şart. İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Gün geçtikce büyük önem kazanan diğer diller, Çince, Japonca ve Arapça´dır. Arap dilinin önemi dünyanın arap ekonomisine büyük ilgi göstermesinden kaynaklanıyor.

Bunun nedeni ise dünyadaki petrol üretiminin ve petrokimya endüstrisinin Arap ülkelerine büyük derecede bağlı olmasında gizlidir. Böylece stratejik olarak Arapça öğrenmeye bütün dünyada talep artmıştır. İslamiyetin kutsal kitabının dili Arapça olması, Arap kültürünün, tarihinin ve antik arkeoloji eserlerinin zenginliği Arapça´nın önemini arttıran diğer öğelerdir. İslam kaynaklarının hemen tümünün Arapça olması nedeniyle bu dili öğrenmeden bu alanda araştırma yapılması imkânsızdır. Arap dilinin önemi aynı zamanda Arap yatırımcıların ve Arap turistlerinin Türkiye ilgisinin artmasında gizlidir.

Bu alanda uluslararası kariyer yapmak isteyenlerin yanında uluslararası ticaret, politika bilimi, uluslararası hukuk ve kültür tarihi öğrencileri Arapça öğrenerek çok şey kazanabilirler. Yabancı dil öğrenmenin en etkin yolu o dili konuşuldğu ülkelerde öğrenmektir. Arapçanın konuşulduğu ülkelerin arasında Mısır, Cezayir, Irak, Katar, Kuvayt, Libanon, Tunus ve Birleşik Arab Emiratları bulunmaktadır. Ortadoğu´da yabancı dil kurslarında Arapça´yı ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden eğitim alarak en etkin şekilde öğrenebilirsiniz.

Bu kurslar size rahat ortamlarda kendi öğrenim hedeflerinizi ve ihtiyaclarınızı belirleyerek dil bilgilerinizi geliştirme imkânı sunmakta. Ayrıca Ortadoğu ülkelerini daha yakından görebilme, kültürlerini daha iyi tanıyabilme ve sürekli pratik yapma imkânlarınada sahip olabilirsiniz. Ortadoğuda Arapça eğitimi alabileceğiniz kurslardan bir kaçı şöyledir:

· Study & Live in your Teacher's Home
· Apple Languages
· Sprachcaffe
· Amerispan
· ESL-Arabic Language School
· Polyglot Language Institute Dubai
· International House Dubai
· Gulf Arabic Programe Al Ain, Abu Dhabi
·
Daha geniş bilgi internetten veya yurtdışı yabancı dil eğitim danışmanlıklarından temin edebilirsiniz.

Eskişehirde Yabancı Dil Kursları

Eskişehirde yabancı dil kursları

Küresel dünyamızda içinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır. Bireyler ve toplumlar bilgiye ulaşmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir.

Yurtdışı ve yurtiçi kariyer gelişimi için yabancı dil bilgileri şart. Yabancı dil bilgileri sayesinde uluslararası ticari ilişkilere girebilir, yurtdışındaki istihdam olanaklarından yararlanabilir ve akademik eğitim alabilirsiniz. Küresel iletişimin ortak dili ise İngilizce'dir. İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Ülkelerin ekonomik gücü ve büyüme oranlarıyla birlikte o ülkelerde konuşulan dillerinde önemi artmakta.

Hızla önem kazanan diğer diller Arapça, Çince ve Japonca´dır. Günümüzde söz sahibi olabilmek, uluslararsı iş iliskilerine girebilmek, yabancı kökenli ve yerli saygın firmalarda iş bulabilmek, dünya kültürünü, edebiyatını daha yakından tanıyabilmek ve takip edebilmek için yabancı dil konuşabilmeniz zorunludur. Eskişehir sosyoekonomik gücüyle Türkiye´nin önde gelen illerinden birisidir. Bu ilimiz Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgeleri'nden birine sahiptir.

Aynı zamanda Eskişehir bir Üniversite kenti olması nedeniyle çok sayıda eğitim ve kültür merkezleri barındırmaktadır. Eskişehir´in sunduğu ekonomik gelişiminden yararlanarak istihdam alanları bulmak istyorsanız yabancı dil bilgilerine sahip olmanız şarttır. Yabancı dil konuşabilmeniz size uluslararası kariyer yapabilme ve yurt dışında eğitim görbilme imkânları sağlayacaktır.

Bunun için yabancı dil kurslarında yabancı dil bilgi ve becerilerinizi geliştirmeniz veya yeni diller öğrenmeniz yetecektir. Yabancı dil kursları size en etkili öğrenme metodları ve rahat öğrenme ortamları sunmakta. Eskişehirde ziyaret edebileceğiniz kurslar:

· Ödem- İngilizce Dil Kursu
· Ardil Yabancı Dil Kursu: İngilizce
· Empati İngilizce ve Bilgisayar Kursları
· Özel Evren Yabancı Dil Kursu
· Atadil Yabancı Dil Kursu: İngilizce, Almanca, Fransızca
· Beyaz Altın Eğitim Kurumları: İngilizce
· Evren Dil Eğitim Merkezi: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca kursları
· Yes Dil: İngilizce
· Eurolingua: İngilizce, Almanca
· Amerikan Kültür Derneği dil okulları: İngilizce

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Didimde Yabancı Dil Kursları

Didimde yabancı dil kursları

Küreselleşen dünyamızda artan teknolojik gelişmeler sayesinde uluslararası ticari ve siyasi ilişkiler, yurtdışı eğitim ve kariyer geliştirme imkânları kolaylaşmıştır. Dünya ülkelerinin iş ve sosyal alanda birbirlerine gittikçe yakınlaşmasıyla iletişimi sağlayan bir ortak dile ihtiyaç vardır.

En yaygın olan dünya ortak dili İngilizce´dir. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, İspanyolca´nın, Fransızca, Japonca ve Çince´nin de önemleri artmakta. Bu dillerin önemi konuşuldukları ülkelerin ekonomik güçlerinde ve konuşuldukları ülke sayılarında gizlidir. Eğer küreselleşmesi hızla artan bir dünyada söz sahibi olmak, uluslararası ticari ilişkilere girmek, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek, yurtdışında akademik eğitim almak veya yurtiçinde ve yurtdışında saygın firmalarda kariyer geliştirmek istiyorsanız en azından bir yabancı dili iyi derecede konuşabilmeniz gerekiyor.

Yurtiçinde yabancı dil bilgilerinin önemi özellikle turizm sektöründe büyüktür. Bu Türkiye´nin çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmesinden kaynaklanmaktadır. Didim her yıl ege kıyısındaki plajlarıyla, doğa zenginlikleri ve değişik medeniyetlere ait kalıntılarıyla binlerce turistin ilgisini çeken tatil belderimizden biri. Didim´in bir diğer özelliği ise bu ilçemize yerleşen yabancı insan sayısının gün geçtikce artamasında gizlidir. Böylelikle turizm sektörü Didim ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Turizm sektörünün vazgeçilmez koşulu ise yabancı dil bilgileridir.

Didim´de yaşayanlar, turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyenler ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar en az bir yabancı dil konuşabilmelidir. Okullarda görülen yabancı dil eğitimi ise çogu zaman bu dilleri iyi bir seviyede konuşabilmemiz için yeterli değildir. Bu eksikliği kapatabilmek için yabancı dil kurslarında eğitim görebilirsiniz. Yabancı dil kursları rahat ortamlarda ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda yabancı dil öğretim hizmeti sunmakta.

Bu kurslarda istediğiniz yabancı dilleri en etkin yoldan sürekli pratik yaparak ve kendi öğrenim hedeflerinizi, ihtiyaçlarınızı ve temponuzu belirliyerek öğrenebilirsiniz. Didim´de ve ili Aydın´da eğitim hizmeti sunan yabancı dil kursları şunlardır:

· Didim Ticaret Merkezi/ Best turkish homes
· Didim Halk Eğitim Merkezi
· Uzman Eğitim Merkezİ
· Dericioğlu dil kursu
· Şekerzade İngilizce kursu
· Özel Aydın Boğaziçi Yabancı Dil Kursu

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgiler internetten veya bu kurslarla telefon irtibatına geçerek temin edebilirsiniz.

Datçada Yabancı dil Kursları

Datçada yabancı dil kursları

Hızla gelişen teknolojik imkânlar ve iletişim teknolojisi dünyada büyük bir değişime yol açmıştır. Bu değişikliker ulusal ekonomilerin liberalleşmesinde, ekonomik bariyerlerin azalmasında ve uluslararası kütürlerin yakınlaşmasında gizlidir.

Bugün hızla gelişen ve değişen dünyamızda diğer uluslarla iletişim sağlamak zorundayız. Başka bir deyişle, diğer ülkelerle her alanda bilgi alışverişi yapabilmek, ekonomik ilişkilerimizi yürütebilmek ve kendi düşüncelerimizi ifade edebilmek için anadilimizden başka en az bir yabancı dili bilmek zorundayız. Yabancı dil bilgilerimiz bize sadece dünyada söz sahibi olmakta değil, uluslararası kariyer gelişimimizde, yurtdışında akademik eğitim görbilmemizde yardımcı olacaktır. Günümüzde ekonomik ve teknolojik gelişmeler sonucunda, İngilizce neredeyse tüm ülkelerde kullanılan ortak dil haline gelmiştir.

Küreselleşmenin gereği olarak çağı yakalamak, çağdaş olabilmek, diğer ülkelerle teknolojik, ekonomik ve kültürel açıdan iletişim sağlayabilmek için İngilizce dil bilgilerinin yanısıra Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince ve Japonca konuşabilmek gerekmektedir. Uluslararası ticaret, politika bilimi, uluslararası hukuk, turizm işletmeciliği ve kültür tarihi bölümlerinde okuyan öğrencilerin gelecekteki kariyer gelişimleri için yabancı dil bilgileri büyük önem katacaktır. Özellikle Türkiye´nin güney illeri ve ilçelerinde yabancı dil bilgileri büyük önem taşımakta. Bunun nedeni ise bu illerimizin, tarih, kültür, arkeolojik ve doğa zenginlikleriyle dünya´nın her yerinden binlerce turist çekmesindedir. Günümüzde turistler tarafından en çok ziyaret edilen tatil beldelerimizden biriside Datça´dır.

Turizm sektörünün vazgeçilmez koşulu ise yabancı dil bilgisidir. Datça´da yaşayan, turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyenler ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar en az bir yabancı dil konuşabilmelidir. Datça´da yabancı dil konuşabilmenin bir diğer önemi ise yabancı dil bilgisinin ticari iş ilişkilerinde sağladığı katkıda gizlidir. Datça ekonomisinin temelini turizm sektörünün yanında tarım sektörü oluşturur. Datça´da elde edilen tarım ürünlerinden bal, badem, domates, çağla, incir ve üzüm ağırlıklı olarak yurtdışına ihrac edilmektedir.

Eğer Datca´da ki turizm sektöründe, veya tarım sektöründe istihdam alanlarından yararlanmak istiyorsanız, iyi derecede yabancı dil konuşabilmeniz gerekiyor. Yabancı dil öğrenmek için yabancı dil kurslarında eğitim görmeniz size büyük fayda sağlayacaktır. Bu kurslarda bireysel ihtiyaçlarınıza göre rahat ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda esnek saatlerde ders görebilme imkânına sahipsiniz. Datça ve Muğla´da gidebileceğiniz kurslar şöyledir:

· Özel Gülemdil Özel Gülemdil Yabancı dil kursları
· Datça Halk Eğitim Merkezi Ingilizce kursları
· Özel Çağdaş dil lisan okulu

Kurslar hakkında telefon irtibatıyla veya internet aracılığyla daha geniş bilgi edinebilirsiniz.

Bodrumda Yabancı Dil Kursları

Bodrumda yabancı dil kursları

Küresel dünyamızda içinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır. Bireyler ve toplumlar bilgiye ulaşmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir.

Yurtdışı ve yurtiçi kariyer gelişimi için yabancı dil bilgileri şart. Yabancı dil bilgileri sayesinde uluslararası ticari ilişkilere girebilir, yurtdışındaki istihdam olanaklarından yararlanabilir ve uluslararası akademik eğitim alabilirsiniz. Küresel iletişimin ortak dili ise İngilizce'dir. İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Günümüzde iş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan önemli bir özellik yurtdışı tecrübesidir.

Çoğu saygın iş yerleri için yurtdışında akedemik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta. Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz. Özellikle Türkiye´nin güney illerinde yabancı dil bilgileri büyük önem taşımakta.

Bunun nedeni ise bu illerimizin, tarih, kültür, arkeolojik ve doğa zenginlikleriyle dünya´nın her yerinden binlerce turist çekmesindedir. Günümüzde turistler tarafından en çok ziyaret edilen tatil beldelerimizden biriside Bodrum. Turizm sektörünün vazgeçilmez koşulu ise yabancı dil bilgileridir. Bodrum´da yaşayan, turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyenler ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar en az bir yabancı dil konuşabilmelidir.

Yabancı dil kurslarında en etkin şekilde yabancı dil konuşmasını öğrenebilir veya mevcut dil beceri ve bilgilerinizi geliştirbilirsiniz. Bunun için yabancı dil kursları rahat ve teknolojik cihazlarla donanmış ortamlarda hizmet sunmakta. Bu kursların en büyük avantajı öğrenme temponuzu, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi kendinizin belirlemesinde gizlidir. Bodrumda ziyaret edebileceğiniz kurslardan bir kaçı şöyledir:

· Özel Bodrum bil dil yabancı dil kursu
· Akyalı dil kursu
· Bodrum Halk Eğitim Merkezi: İngilizce, Almanca, Rusça
· NPL Group Eğitim
· Özel Gülem dil kursu
· Lider yabancı dil kursu
· Ege Sembol yabancı dil kursu
Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Bakırköyde Dil Kursları

Bakırköyde dil kursları

Yabancı dil bilgileri gittikce küreselleşen dünyamızda uluslararası ticari ve ferdi ilişkilerin kolaylaşması ve kültürler arası diyaloğun derinleşmesiyle artmaktadır. Okulda görülen yabancı dil eğitimleri ise çoğu zaman iş dünyasında ve sosyal hayatta yetersiz kalmaktadır.

Yabancı dil bilgilerinin öneminin ve bu eksikliğin farkına varan bireyler bu açığı yabancı dil kurslarında eğitim alarak gidermekte. Yabancı dil kurslarına artan taleple birlikte hizmet sunan yabancı dil eğitim kurslarınında sayısı artmakta. Günümüzde uluslararsı kariyer gelişimi ve akademi eğitim için önemli yabancı diller İngilizce, Almanca, Fransızca, Çince, Japonca ve İspanyolca´dır.

İstanbul´un en önemli ilçelerinden biri olan Bakırköy´de çok sayıda yabancı dil kursları bulabilirsiniz. Aşağıda Bakırköy´de bulunan önemli ve saygın yabancı dil kurslarından bir kaç tanesi belirtilmiştir:

· Antik English
· Bil Language Center
· Bilgeadam
· British English
· Dialogue English Schools
· Dilto English
· Diltem English House
· Discover Education
· English Fast
· English Time
· Gök Dil Foreign English Centre
· Gözen Dil Eğitim Kursu
· Interlang Dil okulları
· İstanbul Lisan Merkezleri
· Language Union
· Netron
· Wall Street Institute
· World of English
· Yeni Boğaziçi İngilizce Kursu
Bu kurslar hakkında telefon irtibatıyla veya internet aracılığyla daha geniş bilgi edinebilirsiniz.

Corumda Yabancı Dil Kursları

Çorumda yabancı dil kursları

Hızla gelişen teknolojik imkânlar ve iletişim teknolojisi dünyada büyük bir değişime yol açmıştır. Bu değişikliker ulusal ekonomilerin liberalleşmesinde, ekonomik bariyerlerin azalmasında ve uluslararası kültürlerin yakınlaşmasında, yani dünyanın küreselleşmesinde gizlidir.

Küresel dünyamızın içinde bulunduğu çağ ise bilgi çağıdır. Küreselleşme anlamında giderek küçülen dünyamızda farklı toplumlar arasında iletişim kurmak çok önemlidir. Bu iletişimi sağlayabilmek için dünya topluluklarının konuşulan ortak dillere ihtiyacı vardır. Dünyanın konuştuğu en yaygın ortak dil ise İngilizce´dir. İnglizce dışında büyük önem taşıyan başlıca diller Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince ve Japonca´dır.

Dünyada söz sahibi olabilmek, yurtdışında ve yurtiçinde kariyer geliştirebilmek için yabancı dil bilgisi şarttır. Yabancı dil bilgisi sayesinde uluslararası ticari ilişkilere girebilir, yurtdışındaki istihdam olanaklarından yararlanabilir ve aynı zamanda yurtdışında akademik eğitim alabilirsiniz. Küreselleşmenin getirdiği bir diğer önemli olgu ise uluslararası kültürlerin ve seyahat olanaklarının artmasıdır. Günümüzde Türkiye çok sayıda yurtdışından turist çekmektedir. Türkiye´de ki turizm sektöründe çalışanlar, veya kariyer geliştirmek isteyenler en az bir yabancı dil konuşabilmelidir. Çorum tarihin derinliklerinden izler taşıyan bir ildir.

Her tarafında en eski tarihlerden bugüne kadar gelmiş değişik medeniyetlere ait kalıntılara rastlanır. Hattuşa-Boğazkale´siyle, Yazılıkaya Tapınağı,
Alacahöyük, Ortaköy-Şapinuva ve Eski Hitit Kültür Merkeziyle Çorum binlerce turistin ziyaret ettiği bir ilimizdir. Eğer Çorum´da ki turizm sektörünün harektliliğinden yararlanmak bu alanlarda istihdam imkânlarından faydalanmak istiyorsanız yukarda belirtilen yabancı dillerden en az birini konuşabilmeniz gerekmektedir. Okullarda görülen yabancı dil eğitimi ise çoğu zaman bu dilleri iyi bir seviyede konuşabilmemiz için yeterli değildir.

Bu eksikliği kapatabilmek için yabancı dil kurslarında eğitim alabilirsiniz. Yabancı dil kursları rahat ortamlarda ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda yabancı dil öğretim hizmeti vermekte. Bu kursların en büyük avantajı ise sürekli pratik yaparak dil bilginizi ve becerilerinizi geliştirebilmenizde, ayrıca kendi öğrenim ihtiyaclarınızı ve hedeflerinizi belirliyebilmenizde saklıdır. Çorum´da yabancı dil eğitimi sunan kurslardan bir kaçı şunlardır:

· Dilmerkezi Çorum
· Özel Çorum yabancı dil kursu
· Özel Yeşildağ yabancı dil kursu
· Language Centre

Yabancı dil kursları hakkında internetten veya bu kurslarla telefon irtibatına girerek daha geniş bilgi edinebilirsiniz.

Ankarada İngilizce Kursları

Ankarada İngilizce kursları

Günümüzde hızla ilerlemekte olan küreselleşmeyle birlikte dünyada konuşulan ortak bir dile ihtiyaç vardır. Uzun zamandır en çok yaygın olan dünyanın ortak dili İngilizce´dir. İngilizce kelimeler ve kavramlar gün geçtikce artan bir şekilde iş ve sosyal hayatımızda karşımıza çıkmakta.

İngilizce´nin önemi süper güç olan Amerikan´ın ihracat kuvvetinden kaynaklanmakta. Amerika ürünleri, markaları ve hizmetleriyle beraber amerikan yaşam tarzını ve kültürünüde diğer ülkelere ihrac etmekte. Böylelikle Amerika´nın ana dili olan İngilizce´de hayatımızda önemli bir yer almakta. Dünya´da söz sahibi olabilmek, uluslararası istihdam imkânlarından yararlanabilmek ve yurtdışı eğitimi alabilmek için İngilizce´yi iyi bir derecede konuşabilmek şart.

Sadece yurtdışındaki firmalar için değil aynı zamanda yurtiçindeki yabancı ve yerli şirketlerde işe alınabilmek için İngilizce yabancı dil bilgisi talep etmekte. İngilizce dil bilgilerinizi en etkin ve kolay şekilde geliştirebilmeniz için yabancı dil kurslarında eğitim görmeniz yeterli olacaktır. Bu kurslarda sınıflara bağlı olmaksızın kendi öğrenme ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi belirliyerek İngilizce öğrenebilir veya mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

Aynı zamanda sürekli İngilizce konuşarak pratik yapma imkânına sahip olabilirsiniz. İngilizce´nin önemiyle birlikte İngiliz dil kurslarına gösterilen talepte artmıştır. Ankara´da eğitim görebileceğiniz saygın ve tecrübeli dil kursları bulundukları ilçelerle belirtilmiştir:

· Ankara Doruk Kursları - Kızılay
· Wall Street Intitute - Kızılay
· TBA - Türk - İngiliz kültür derneği - Kavaklıdere
· English club - Kızılay
· English time - Kızılay
· Amerikan Kültür Derneği - Kavaklıdere
· DEULCOM International - Bakanlıklar
· British School - Sıhhıye
· Karaca dil kursu - Kızılay
· Prestige English - Kızılay
· Best English Language School - Kızılay
· Liva international language academy
· British Council: Çankaya
Daha geniş bilgi edinmek için kurslarla telefon irtibatına geçebilir veya internetteki websitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Alanyada Dil Kursları

Alanyada dil kursları

Yirmi birinci asırda dünya topluluğunun bilgi toplumuna geçişiyle birlikte teknolojik gelişmeler hızla artmaktadır. Özellikle iletişim teknolojisinin gelişmesiyle dünyanın küreselleşmesi hızla ilerlemekte. Küreselleşme bir yandan dünya insanlarını sosyal ve kültürel alanda yakınlaştırırken diğer taraftaan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor ve uluslararsı ticari ilişkilerini kolaylaştırıyor.

Türkiye´de küreselleşen dünyanın önemli bir parçası olmuştur. Son yıllarda ülkemize yerleşen ve turistik ziyarette bulunan yabancı sayısı hızla artmakta. Aynı zamanda Türkiye büyüyen ekonomisiyle birlikte yabancı kökenli firmaların ve yatırımcıların gün geçtikce daha fazla ilgisini çekmekte. Dünya ülkeleri gittikce birbirine yakınlaşırken konuşulan ortak dillere ihtiyaç vardır. Günümüzde dünyada iletişimini sağlayan en önemli ortak dil İngilizce´dir. Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır.

İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. Bu dillerin öneminin nedeni ise konuşuldukları ükelerin sayılarının çok ve ekonomik güçlerinin büyük olmasında gizlidir. Özellikle Türkiye´nin güney illerinde yabancı dil bilgileri büyük önem taşımakta. Bunun nedeni ise bu illerimizin, tarih, kültür, arkeolojik ve doğa zenginlikleriyle dünya´nın her yerinden binlerce turist çekmesindedir. Günümüzde turistler tarafından en çok ziyaret edilen tatil beldelerimizden biriside Alanya´dır.

Alanya´nın bir diğer özelliği ise çok sayıda yabancı ve özellikle Alman vatandaşının bu ilçede yaşıyor olmasıdır. Alanya´da yaşayan, turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyen ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar için yabancı dil bilgileri şarttır. Bunun önemini erken fark eden Alanya Almanca ve İngilizce levahlarla çoktan uluslararası bir hale gelmiştir. Yabancı dil bilgileri edinmenin en etkin yolu yabancı dil kurlsarında eğitim görmektir.

Bu kurslarda bireysel ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize göre kolayca istediğiniz dili öğrenebilir ve sürekli konuşarak pratik yapabilirsiniz. Alanya´da bulunan birkaç dil kursu aşağıda belirtilmiştir:

· İmaj dil kursu
· Özel Alanya Can Yabancı Dil Kursu
· Yöntem Yabancı dil ve bilgisayar kursu
· Amerikan Kültür Derneği
· Tömer dil kursları

Bu kurslar hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için telefon irtibatına geçmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca yabancı dil kursları hakkında daha fazla bilgeye internet yoluyla ulaşabilirsiniz.

İzmirde İngilizce Dil Kursları

İzmirde İngilizce dil kursları

Günümüzde küreselleşme dünya insanlarını sosyal alanda yakınlaştırırken, diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor. Uluslararası kariyer gelişimi kolaylaşırken, ekonomik kalkınma, uluslararası seyahat ve yurtdışında akademik eğitim imkânları sağlıyor.

Küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanabilmek için yabancı dil bilgisi şart. Özellikle dünyanın ortak dili olan İngilizce´yi konuşabilmek uluslararası akademik ve kariyer gelişimi için ön koşul oluşturmakta. İngilizce kelimeler ve kavramlar sosyal yaşantımızda alış veriş yaparken, televizyon izlerken, müzik dinlerken ve iş hayatımızda çok sıkca karşımıza çıkmakta.

Sanayisi ve turizm sektörü gelişmiş İzmir´de istihdam imkânklarından yararlanmak için İngilizce konuşabilmeniz şart. İngilizce konuşmadan iş dünyasında uluslararası iş ilişkilerine girmek ve kariyer geliştirmek imkânsızdır. İngilizce öğrenmenin en etkin yolu yabancı dil kurlsarında eğitim görmektir. İngilizce kursları en rahat ve teknolojik gelişmiş ortamlarda dil öğretim hizmeti sunmakta. İzmir´de eğitim görebileceğiniz bir kaç İngilizce dil kursu şunlardır:

· OYDEM (Ortadoğulular yabancı dil eğitim merkezi)
· English Life
· ESDİL
· British English
· English Life
· Global Akademi
· NPL Group eğitim
· Rise English
· UKLA Academy
· Sembol İngilizce Akademi
· Çağdaş Yöntem Yabancı Dil Kursu
· Çağım Yabancı Dil Kursu
· Yeni Ufuk İngilizce
· İzmir Türk Amerikan Derneği
· Özel Yıldız Yabancı Dil Kursu
· The Adres Education Center
· Dil-Mes İngilizce Kursu

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları arayarak elde edebilirsiniz.

İstanbulda Dil Kursları

İstanbulda dil kursları

İstanbul Türkye´nin en büyük ve en gelişmiş illerinden biri olmasıyla birlikte bu il çok sayıda önemli Üniversitelere, yüksek okullara ve eğitim merkezlerine sahiptir. Günümüzde ülkemizde ve dünyada küreselleşmeyle birlikte artan yabancı dil bilgi ve becerilerinin önemi son derece artmakta.

Bununla birlikte sadece İstanbul´da değil Türkiye´nin her ilinde yabancı dil eğitim merkezlerinin ve kurslarının sayısı hızla artıyor. Bu yabanci dil eğitim merkezleri ve kurslarında yabancı dilleri ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden ve tekonolojik imkânlardan yararlanarak öğrenebilirsiniz.

Bu kursların en büyük avantajları öğrendiginiz dili sürekli konuşarak pratik yapmanızda, kendinize uygun öğrenim hızını belirliyebilmenizde ve esnek saatlerde ders görme imkânıda gizlidir. İstanbul´da yaşadığınız ilçelere göre kurs bulma imkânınız çok yüksektir. Aşağıda farklı ilçelerde bulunan bir kaç kurs ismi verilmiştir:

· Avcılar: Alfa Dil Kursu
· Acıbadem: NPL English
· Bağcılar: Özel Akademik Yabancı Dil Kursu,
· Bahçelievler: Bil Language Center
· Bakırköy: British English
· Beşiktaş: İstanbul Lisan Merkezi, Kremlin, Yes English,
· Beyoğlu: British Council, Spoken English
· Caddebostan ve Esentepe: Wall Street Instiute
· Etiler: Prep2go
· Fatih: Dialogue Language Schools, Özbim İngilizce
· Gaziosmanpaşa: 5D English Center
· Kadıköy: English Time, Brain Bilişim Merkezi
· Laleli: İstanbul Lisan Merkezi
· Mecidiyeköy: English Time, İstanbul Lisan Merkezi, Gök Dil Foreign Language Center
· Nişantaşı: Prep2go, Prontoitalia
· Pendik: Bil Language Center
· Şişli: Wall Street Institute, British English, Akademia Lingua
· Taksim: Education First, Instituto Cervantes Estambul, World of English
Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları arayarak elde edebilirsiniz. Ayrıca İstanbul Lisan Merkezinin Laleli, Bakırköy, Kadıköy, Beşiktaş, Mecidiyeköy ve Çorlu şubelerinde Almanca, Rusça, İngilizce ve Fransızca dil eğitimi alabilirsiniz.

Ayrıca iyi derecede konuşulan bir yabancı dilin iş görüşmelerinde size katkı sağlayacaktır.

Sidede Yabancı Dil Kursları

Sidede yabancı dil kursları

Yirmi birinci asırda dünya topluluğunun bilgi toplumuna geçişiyle birlikte teknolojik gelişmeler hızla artmaktadır. Özellikle iletişim teknolojisinin gelişmesiyle dünyanın küreselleşmesi hızla ilerlemekte. Küreselleşme bir yandan dünya insanlarını sosyal ve kültürel alanda yakınlaştırırken, diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor, ve uluslararası ticari ilişkilerini kolaylaştırıyor.

Küreselleşme aynı zamanda uluslararası kültürleri birbirine yakınlaştırıyor ve seyahat koşullarını kolaylaştırıyor. Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. Türkiye´de küreselleşmiş dünyamızın önemli bir parçası olmuştur.

Son yıllarda ülkemize yerleşen ve turistik ziyarette bulunan yabancı sayısı hızla artmakta. Özellikle Türkiye´nin güney illerinde yabancı dil bilgileri büyük önem taşımakta. Bunun nedeni ise bu illerimizin, tarih, kültür, arkeolojik ve doğa zenginlikleriyle dünya´nın her yerinden binlerce turist çekmesindedir. Günümüzde turistler tarafından en çok ziyaret edilen tatil beldelerimizden biriside Side´dir.

Side ve ilçesi Manavgat´ta yaşayan ve çalışan vatandaşlarımız için yukarda belirtilen yabancı dilleri konuşabilmek büyük ekonomik avantajlar sağlayacaktır. Side´de turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyen ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar için ise yabancı dil bilgileri şarttır. Yabancı dil öğrenmenin en etkin ve kolay yolu yabancı dil kurslarını ziyaret etmektir. Yabancı dil kurslarında kendi öğrenim ihtiyaç ve hedeflerinize göre rahat ortamlarda yabancı dil öğrenebilir ve mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz.

· Avcılar Yabancı Dil Kursu
· Ferda Yabancı Dil Kursu
· İnan Yabancı Dil Kursu
· Savaş Yabancı Dil Kursu
· Özel Manavgat başari yabancı dil kursu
· Özlem özel eğitim kursu
· Özel Sidem uygulamalı turizm eğitim merkezi ve kursu
· Özel hedef-sonuç yabancı diller eğitim kursu
· Manavgat Halk Eğitim Merkezi

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Samsunda Yabancı Dil Kursları

Samsunda yabancı dil kursları

Günümüzde kariyer gelişimi için yabancı dil bilgisi kaçınılmazdır. Hemen hemen her iş yerinin eleman adaylarında aradığı en önemli özellik yabancı dil bilgisi ve özellikle İngilizce dil bilgisidir. İş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan bir diğer özellik ise yurt dışı tecrübesidir. Çoğu saygın iş yerleri için yurt dışında akademik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta.

Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta. Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz.

Yabancı dil bilgilerinin önemiyle birlikte yabancı dil kurslarına olan talepler artmıştır. Bu taleplere cevap verebilmek için Samsun´da da çok sayıda yabancı dil kursları eğitim vermektedir. Yabancı dil kursları rahat öğrenme ortamlarında öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına göre öğretim metodları düzenliyor. Samsun´da ziyaret edebileceğiniz kurslar:

· Özel Eren Bilgi Akademisi Yabancı Dil Kursu Samsun
· Özel Gergef İngilizce Dil Kursu Samsun
· Özel Gözde Yabancı Dil Kursu Samsun
· Özel Akdem İngilizce Kursu Samsun
· Özel Süper Aktifli Yabancı Dil Kursu
· Öze Samsun Yabancı Dil Eğitim Kursu
· Özel Alternatif Yabancı Dil Kursu Samsun
· Özel Samsun Tempo Yabancı Dil Kursu
· Samsun Akça Yabancı Dil Kursu
· Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi, Araştırma ve Uygulama Merkezi
· Özel Samsun Boyut Yabancı Dil Kursu
· Özel Samsun Amerikan Kültür Derneği Yabancı Dil Kursu
· Özel Samsun Uğur Dil Kursu
· Özel İlkgazi Yabancı Dil ve Muhasebe Kursu
· Özel İş Kariyer Bilgisayar ve Yabancı Dil Kursu

Dil kursları hakkında daha geniş bilgiler internetten veya yukarda belirtilen kurslarla telefon irtbatına geçerek elde edebilirsiniz.

Mersinde Yabancı Dil Kursları

Mersinde yabancı dil kursları

Yirmi birinci asırda dünya topluluğunun bilgi toplumuna geçişiyle birlikte teknolojik gelişmeler hızla artmaktadır. Özellikle iletişim teknolojisinin gelişmesiyle dünyanın küreselleşmesi hızla ilerlemekte. Küreselleşme bir yandan, dünya insanlarını sosyal ve kültürel alanda yakınlaştırırken, diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor ve uluslararası ticari ilişkilerini kolaylaştırıyor.

Türkiye´de küreselleşen dünyanın önemli bir parçası olmuştur. Son yıllarda ülkemize yerleşen ve turistik ziyarette bulunan yabancı sayısı hızla artmakta. Aynı zamanda Türkiye büyüyen ekonomisiyle birlikte yabancı kökenli firmaların ve yatırımcıların gün geçtikce daha fazla ilgisini çekmekte. Dünya ülkeleri gittikce birbirine yakınlaşırken, konuşulan ortak dillere ihtiyaç vardır. Günümüzde dünyada iletişimi sağlayan en önemli ortak dil İngilizce´dir.

Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak, ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız, İngilizce bilmeniz şarttır. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. Özellikle Türkiye´nin güney illerinde yabancı dil bilgileri büyük önem taşımakta. Bunun nedeni ise bu illerimizin tarihi, arkeolojik ve doğa zenginlikleriyle dünya´nın her yerinden binlerce turist çekmesindedir. Yabancı dil bilmek bununla birlikte Mersin´de ayrı bir önem daha taşımakta.

Mersin´in bir liman şehri olarak ekonomik önemi büyüktür. Bu ilimiz uluslararası ticari alışverişte özellikle gıda, doğalgaz, balıkçılık ve çimento sektöründe önemli rol almakta. Gelecekte Mersin´de bu alanlarda ve turizm sektöründe uluslararası firmalarla çalışarak kariyer geliştirmek isteyenlerin en azından bir yabancı dil konuşabilmesi şarttır. Yabancı dil bilgileri edinmek veya mevcut dil bilgi ve becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız yabancı dil kurslarını ziyaret edebilirsiniz. Bu kurslarda en etkin yoldan kendi öğrenim ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi belirliyerek istediğiniz dilleri öğrenebilirsiniz. Mersin´de ki yabancı dil kurslarından bir kaç örnek:

· Amerikan Kültür Derneği: İngilizce
· Dilko English İngilizce
· Mersin Üniversitesi sürekli eğitim merkezi: Almanca
· İdeal yabancı dil kursu: İngilizce, Almanca
· English House
· İlke dil eğitim merkezleri
· Özel Hakkı Şendur yabancı dil kursu

Bu kurslar hakkında telefon irtibatıyla veya internet aracılığyla daha geniş bilgi edinebilirsiniz.

Marmariste Yabancı Dil Kursları

Marmariste yabancı dil kursları

Küreselleşen dünyamızda uluslararası ticari ve siyasi ilişkiler, yurtdışı eğitim ve kariyer geliştirme imkânları kolaylaşmıştır. Dünya ülkelerinin iş ve sosyal alanda birbirlerine gittikçe yakınlaşmasıyla iletişimi sağlayan bir ortak dile ihtiyaç vardır. En yaygın olan dünya ortak dili İngilizce´dir. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, İspanyolca´nın, Fransızca, Japonca ve Çince´nin de önemleri artmakta.

Bu dillerin önemi konuşuldukları ülkelerin ekonomik güçlerinde ve konuşuldukları ülke sayılarında gizlidir. Eğer küreselleşmesi hızla artan bir dünyada söz sahibi olmak, uluslararası ticari ilişkilere girmek, yabancı yatırımcıların ilgisini çekmek, yurtdışında akademik eğitim almak veya yurtiçinde ve yurtdışında saygın firmalarda kariyer geliştirmek istiyorsanız, en azından bir yabancı dili iyi derecede konuşabilmeniz gerekiyor.

Yurtiçinde yabancı dil bilgilerinin önemi özellikle turizm sektöründe büyüktür. Bunun nedeni Türkiye´nin çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmesinden kaynaklanmaktadır. Marmaris bahar, sonbahar ve yaz aylarında en çok turist tarafından ziyaret edilen bir tatil beldemizdir. Temiz plajları ve doğa zenginlikleriyle yabancı turistlerin büyük ilgisini çeken Marmaris aynı zamanda limanıylada yabancı ve yerli turistik gezi şirketlerinin ilgisini çekmekte.

Eğer Marmariste turizm sektörünün ekonomik hareketliliğinden yararlanmak veya bu sektörde kariyer yapmak istiyorsanız yukarda belirtilen dillerden en az birini konuşabilmeniz gerekmektedir. Eğer yabancı dil bilgileriniz yeterli değilse bu eksikliği yabancı dil kurslarında dil eğitimi alarak kapatabilirsiniz. Yabancı dil kurslarında rahat koşullar altında kendi öğrenim termponuzu, ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi belirliyerek en etkin şekilde dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Maramaris ve Muğla´da ziyaret edebileceğiniz dil kurslarından bir kaçı şunlardır:

· Özel Marmaris Yarış Dersanesi
· Kervan Bilgisayar
ve İngilzce Kursu
· Blişim Akademisi Bilgisayar ve Yabancı dil kursu
· NPL Group Eğitim

Marmaris´te aynı zamanda yaz aylarında tatil yaparken yabancı dil eğitimi almanız mümkündür. Tatil ve eğitim sunan yabancı dil okullarında günün yarısını tatil yaparak geçirebilirsiniz. Marmaris´te aynı zamanda İnglizce dil eğitimi ve tatil olanağı sunan yabancı dil okulları arasında Sencamp ve The English Academy Kamp bulunmakta. Bu yabancı dil kamplarında İngilizce´yi ana dilleri olarak konuşan eğitim görevlilerinden kolayca öğrenebilirsiniz. Dil kursları hakkında daha geniş bilgileri internetten veya telefon irtibatı kurarak bu kurslardan temin edebilirsiniz.

Konyada Yabancı Dil Kursları

Konyada yabancı dil kursları

Günümüzde, ülkemizde ve dünyada küreselleşmeyle birlikte artan yabancı dil bilgi ve becerilerinin önemi son derece artmakta. Küreselleşmenin getirdiği ekonomik bariyerlerin ve uluslararası sınırların azalmasıyla dünya ortak dil olarak ilk başta İngilizce konuşmakta. Dünya´da söz sahibi olabilmek, uluslararası istihdam imkânlarından yararlanabilmek ve yurtdışı eğitimi alabilmek için İngilizce´yi iyi bir derecede konuşabilmek şart.

Sadece yurtdışındaki firmalar için değil, aynı zamanda yurtiçindeki yabancı kökenli ve yerli şirketlerde işe alınabilme için on koşul olarak yabancı dil bilgisi talep etmekte. İngilizce dışında dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Uluslararası ticaret, politika bilimi, uluslararası hukuk, turizm işletmeciliği ve kültür tarihi bölümlerinde okuyan öğrencilerin gelecekteki kariyer gelişimleri için yabancı dil bilgileri büyük önem katacaktır.

Konya Mevlana´ya ev sahipliği yapmasından, önemli kültür müzeleri ve tarihi eserler barındırmasından dolayı turistlerin yoğun ilgisini çekmekte. Turizimin getirdiği ekonomik hareketlilikten yararlanmak isteyen Konya´lılar veya Konya´da kültür ve turizm sektöründe çalışmak isteyen vatandaşlarımız için yabancı dil bilgileri şarttır.
Yabancı dil öğrenmenin en etkin ve kolay yolu yabancı dil kurslarını ziyaret etmektir. Yabancı dil kurslarında kendi öğrenim ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize göre rahat ortamlarda yabancı dil öğrenebilir ve mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Konya´da bulunan önemli dil kursları:

· Ardem Bilgisayar ve Yabancı Dil Kursu
· Avrupa ve Asya Dilleri Lisan Kursu
· Bilişim (BLC) Yabancı Dil Kursu
· Dil-Bil İngilizce ve Bilgisayar Kursu
· Konya Akademi Bilgisayar ve İngilizce Kursu
· Konya Atılım İngilizce ve Bilgisayar Kursu
· Konya İletişim Bilgisayar ve İngilizce Kursu
· Konya Yabancı Dil Kursu
· PRODEM (Profesyonel Dil Eğitimi Kursu)
· Savarona Yabancı Dil Kursu
· Yeni Lider Lisan ve Bilgisayar Kursu
· Yeni Öz-Dil Lisan Kursu
· Gençvizyon Bilgisayar ve İngilizce kursları
· KOMEK Konya

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Malatyada Dil Kursları

Malatyada dil kursları

Günümüzde küreselleşme teknolojinin gelişmesiyle hızla ilerliyor. Ülkeler arası sınırlar azalıyor ve ulusal ekonomiler liberalleşmeye devam ediyor. Bu gelişmeler bir yandan dünya insanlarını sosyal alanda yakınlaştırırken, diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor.

Küreselleşmenin avantajları aynı zamanda uluslararası kariyer gelişimi, ekonomik kalkınma, uluslararası seyahat ve yurtdışında akademik eğitim imkânları sağlamasında gizlidir. İşte bu noktada yabancı dil bilgisinin önemi ortaya çıkmakta. Yurtdışı ve yurtiçi kariyer gelişimi için yabancı dil bilgileri şart. Yabancı dil bilgileri sayesinde uluslararası ticari ilişkilere girebilir, yurtdışındaki istihdam olanaklarından yararlanabilir ve akademik eğitim alabilirsiniz.

İngilizce´nin yaygınlığı ve İngilizce konuşulan ülkelerin ekonomik gücünün büyük olmasından dolayı, günümüzde dünya iletişimi sağlayabilmek için ilk başta İngilizce konuşuluyor. Eğer uluslararası ticari ilişkiler kurmak, saygın firmalarda istihdam imkânları yakalamak ve yurtdışına açılmak istiyorsanız İngilizce´yi iyi derecede bilmeniz gerekir. İnglizce dışında büyük önem taşıyan diğer yabancı diller Almanca, İspanyolca, Fransızca, Çince ve Japonca´dır.

Bu dillerin öneminin nedeni ise konuşuldukları ükelerin sayılarının çok ve ekonomik güçlerinin büyük olmasında gizlidir. Yabancı dili hem pratik hem de teorik açıdan en iyi şekilde öğrenmenin yolu Türkiye´de ki yabancı dil kurslarını ziyaret etmektir. Bu yabancı dil kurslarında yabancı dilleri ana dilleri olarak konuşan öğretim görevlilerinden ve teknolojik imkânlardan yararlanarak öğrenebilirsiniz. Bu kursların en büyük avantajları öğrendiğiniz dili sürekli konuşarak pratik yapmanızda gizlidir.

Aynı zamanda öğrenim temponuzu kendiniz belirleyebilir ve böylece kendi ihtiyaçlarınıza ve hedeflerinize uygun en etkin metodlarla yabancı dil bilginizi geliştirebilirsiniz. Bununla birlikte yabancı dil kursları çalışanlara ve öğrencilere esnek saatlerde ders imkânları sunmakta. Malatya´da yabancı dil eğitimi sunan kurslar:

· Best Kurs Merkezi Malatya: İnglizce
· Bil-Çağ Bilgisayar, Yabancı Dil ve KPSS Kursları: İngilizce, Almanca
· Birikim Kurs Merkezi: İngilizce
· Alternatif Eğitim Merkezi: İnglizce
· Atlas Eğitim Kurumları: İngilizce
· Bil-Dil: Almanca, İngilizce
· Özel Görsel Dil Eğitimi
· Yeni Çizgi Yabancı Dil Kursu

Daha geniş bilgi edinmek için bu kurslarla telefon irtibatına geçebilir veya internetteki websitelerini ziyaret edebilirsinz.

Kocaeli Yabancı Dil Kursları

Kocaeli yabancı dil kursları

Hızla gelişen teknolojik imkânlar ve iletişim teknolojisi dünyada büyük bir değişime yol açmıştır. Bu değişikliker ulusal ekonomilerin liberalleşmesinde, ekonomik bariyerlerin azalmasında ve uluslararası kültürlerin yakınlaşmasında gizlidir ve dünyanın küreselleşmesine yol açmıştır.

Bugün hızla gelişen ve değişen dünyamızda diğer uluslarla iletişim sağlamak zorundayız. Başka bir deyişle, diğer ülkelerle her alanda bilgi alışverişi yapabilmek, ekonomik ilişkilerimizi yürütebilmek ve kendi düşüncelerimizi ifade edebilmek için anadilimizden başka en az bir yabancı dili bilmek zorundayız. Yabancı dil bilgilerimiz bize sadece dünyada söz sahibi olmakta değil, uluslararası kariyer gelişimimizde yurtdışında akademik eğitim görebilmemizde yardımcı olacaktır.

Günümüzde ekonomik ve teknolojik gelişmeler sonucunda, İngilizce neredeyse tüm ülkelerde kullanılan ortak dil haline gelmiştir. Küreselleşmenin gereği olarak çağı yakalamak, çağdaş olabilmek, diğer ülkelerle teknolojik, ekonomik ve kültürel açıdan iletişim sağlayabilmek için İngilizce dil bilgilerinin yanısıra Almanca, Fransızca, İspanyolca, Çince ve Japonca konuşabilmek gerekmektedir.

Özellikle Kocaeli´nde yaşayan ve bu ilimizde kariyer gelişimini planlayan iş güçleri için yabancı dil bilmenin önemi büyüktür. Bunun nedeni Kocaelinin sanayileşmiş olmasının yanısıra çok sayıda yerli ve yabancı saygın ve dünyaca bilinen firmalara ev sahipliği yapmasındandır. Sanayinin beşiği olan Kocaeli´de istihdam alanı bulmak veya uluslararası iş ilişkilerine girmek istiyorsanız yabancı dil bilgisi edinmeniz ve en azından bir yabancı dili iyi seviyede bilmeniz gereklidir.

Yabancı dil bilgilerinizi geliştirmenin veya yeni diller öğrenmenin en etkin ve kolay yolu yabancı dil kurslarına gitmektir. Yabancı dil kurslarında istediğiniz dili öğrenim ihtiyaclarınıza ve hedeflerinize göre öğrenebilir ve sürekli pratik yaparak dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Bunun için yabancı dil kursları size rahat öğrenme ortamları sunmakta. Kocaelinde bulunan bir kaç dil kursu aşağıda belirtilmiştir:

· Özel Süha Dil Kursu: İngilizce
· ATAK Tercüme Merkezi: Almanca, Rusca, Fransızca, Romence, İtalyanca, Arapça
· Özel DILKO Yabancı dil kursu: İngilizce
· KO-MEK Kocaeli: İnglizce
· Eber- Eğitim merkezi: Almanca, İngilizce, İtalyanca, Rusca
· GESMEK: İnglizce, Arapça
· Özel Karaçay eğitim kurumları: İngilizce, Almanca, Japonca, Fransızca
·
Es-Der Yabancı Dil Eğitim

Daha geniş bilgi internetten veya bu kurslarla telefon irtibatına geçerek elde edebilirsiniz.

Kemer Yabancı Dil Kursları

Kemer yabancı dil kursları

Günümüzde küreselleşme teknolojinin gelişmesiyle hızla ilerliyor. Bir yandan dünya insanlarını sosyal alanda yakınlaşırken diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerler azalıyor. Küreselleşmenin avantajları uluslararası kariyer gelişimi, ekonomik kalkınma, uluslararası seyahat ve yurtdışında akademik eğitim imkânları sağlamasında gizlidir.

Türkiye´de küreselleşen dünyanın önemli bir parçası olmuştur. Son yıllarda ülkemize yerleşen ve turistik ziyarette bulunan yabancı sayısı hızla artmakta. Aynı zamanda Türkiye büyüyen ekonomisiyle birlikte yabancı kökenli firmaların ve yatırımcıların gün geçtikce daha fazla ilgisini çekmekte. Dünya ülkeleri gittikce birbirine yakınlaşırken konuşulan ortak dillere ihtiyaç vardır. Günümüzde dünyada iletişimini sağlayan en önemli ortak dil İngilizce´dir.

Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız en azından İngilizce bilmeniz şarttır. İngilizce´nin yanısıra Almanca´nın, Fransızca´nın, İspanyolca´nın, Çince ve Japonca´nın da önemleri büyüktür. Yurtiçinde yabancı dil bilgilerinin önemi özellikle turizm sektöründe büyüktür. Bunun nedeni Türkiye´nin çok sayıda turist tarafından ziyaret edilmesinden kaynaklanmaktadır.

Kemer her yıl plajlarıyla, doğa zenginlikleri ve değişik medeniyetlere ait kalıntılarla binlerce turistin ilgisini çeken tatil beldelerimizden biri. Kemer´in bir diğer özelliği ise bu ilçemize yerleşen yabancı insan sayısının gün geçtikce artmasında gizlidir. Böylelikle turizm sektörü Kemer/Antalya ekonomisine büyük katkı sağlamaktadır. Turizm sektörünün vazgeçilmez koşulu ise yabancı dil bilgileridir.

Kemer´de yaşayanlar, turizm sektöründeki hareketlilikten istifade etmek isteyenler, ve bu sektörde istihdam alanları arayanlar en az bir yabancı dil konuşabilmelidir. Yabancı dil kurslarında istediğiniz dili öğrenim ihtiyaclarınıza ve hedeflerinize göre öğrenebilir ve sürekli pratik yaparak dil becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Kemer´de ve ili Antalya´da ziyaret edebilceğiniz kurslardan bir kaç örnek:

· Akdeniz Anadolu Bilgisayar ve Yabancı dil kursu
· Başaran Yabancı dil kursu
· Elmalı çözüm bilgisayar iktisat ve yabancı dil kursu
· Amerikan Kültür Derneği Kemer Temsilciliği
· Kemer Kavram Derhanesi
· Dengeli Yabancı Dil Kursu
· En İyi Best Yabancı Dil Kursu
· Genç Yabancı Dil Kursu
· Zirvem Yabancı Dil Kursu

Kadıköyde Dil Kursları

Kadıköyde dil kursları

Kadıköy´ün İstanbul´un en önemli ilçelerden birisi olmasıyla birlikte bu ilçede çok sayıda yabancı dil eğitim merkezleri ve kursları bulunmaktadır. Dünya´nın küreselleşmesiyle birlikte yabancı dil bilgilerinin önemi ve bununla birlikte yabancı dil kurslarına olan talepler artmıştır.

Bu taleplere cevap verebilmek için İstanbul´da ve özellikle Kadiköy´de çok sayıda yabancı dil kursları eğitim vermektedir. Kadıköy´de bulunan saygın yabancı dil kurslarından bir kaçı şunlardır:

· Özdilder - Özel yabancı dil kursları derneği
· Antik English
· Batı diller eğitim merkezi
· Bilgeadam
· British English
· Dialogue Language Schools
· Dilburda İngilizce
· Dilfen English Centre
· Dilko English
· English Time
· Gök Dil Foreign English Centre
· İstanbul Lisan Merkezi
· Karya Yabancı Diller
· Kent English
· Konsensus English
· Medikasev Yabancı Dil Kursu
· Netron
· Newline Yeni Yöntem
· NPL Group Eğitim
· Oxford English School
· Quartet Schools of English
· Richmond School of English
· World of English

Bu kurslar hakkında telefon irtibatıyla veya internet yoluyla daha geniş bilgi edineblirsiniz.

Izmirde Yabancı Dil Kursları

Izmirde yabancı dil kursları

Hızla gelişen teknolojik imkânlar ve iletişim teknolojisi dünyada büyük bir değişime yol açmıştır. Bu değişikliker ulusal ekonomilerin liberalleşmesinde, ekonomik bariyerlerin azalmasında ve uluslararası kütürlerin yakınlaşmasında, yani dünyanın küreselleşmesinde gizlidir.

Ülkeler arası sınırlar kalkıyor ve ulusal ekonomiler liberalleşmeye devam ediyor. Bu gelişmeler bir yandan dünya insanlarını sosyal alanda yakınlaştırırken diğer taraftan iş dünyasında uluslararası bariyerleri azaltıyor. Uluslararası kariyer gelişimi kolaylaşırken, ekonomik kalkınma uluslararası seyahat ve yurtdışında akademik eğitim imkânları sağlıyor. İşte bu noktada yabancı dil bilgisinin önemi ortaya çıkıyor. Günümüzde dünya İngilizce konuşuyor.

İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır. Hızla önem kazanan diğer diller Arapça, Çince ve Japonca´dır. Küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanabilmek için yabancı dil bilgisi şart. Uluslararası iş ilişkilerine girmek istiyor, veya yurtdışında kariyer yapmayı, akademik eğitim almayı düşünüyorsanız yukarda belirtilen dillerden en az birisini iyi derecede konuşabilmeniz gerekmektedir.

Özellikle Ege´nin incisi olan İzmir´de kariyer geliştirmek ve yaşamak istiyorsanız, yabancı dil bilgisi sizin için büyük önem taşıyacaktır. İzmir doğa, kültür-tarih zenginlikleri ve antik medeniyetlere ait kalıntılarıyla her sene binlerce turistin ziyaret ettiği önemli illerimizden biri. Ayrıca İzmir Kuşadasına ve Çeşme´ye ev sahipliği yaparak turizm sektörüne büyük katkı sağlıyor. İzmir´in bir diğer önemi liman şehri olmasında ve gelişmiş sanayisinde gizlidir. İzmir günümüzde ağırlıkla tarım, tekstil, gıda ve otomobil sektör ürünleri ihrac etmekte.

Eğer İzmir´de bu alanlarda ve turizm sektöründe çalışmak istiyorsanız yukarda belirtilen yabancı dillerden en azı birini çok iyi konuşmanız gerekiyor. Yabancı dil öğrenmek için yabancı dil kurslarında eğitim görmeniz size büyük fayda sağlayacaktır. Bu kurslarda bireysel ihtiyaçlarınıza göre rahat ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda esnek saatlerde ders görebilme imkânına sahipsiniz. İzmir´de eğitim hizmeti sunan yabancı dil kurslarından bir kaç örnek:

·
Çağdaş Yöntem Yabancı Dil Kursu
· Çağım Yabancı Dil Kursu: İngilizce, Almanca, İspanyolca, Arapça, Rusça, Çince
· İzmir Goethe-Insitut: Almanca
· DESEM - Dokuz Eylül Üni. Sürekli Eğt. Merkezi: Çince, Rusça, İspanyolca, Yunanca
· İzmir Fransız Kültür Merkezi: Fransızca
· Özel Bildil yabancı dilkursu

Yabancı dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya bu kursları telefonla arayarak elde edebilirsiniz.

Bursada Dil Kursları

Bursada dil kursları

Küreselleşen dünyada ekonomik bariyerlerin kalması, uluslararası sınırların azalması ve dünya kültürlerinin yakınlaşmasıyla birlikte dünya insanının iletişimi sağlayabilmesi için bir ortak dile ihtiyacı vardır. Bu nedenle yabancı dil bilgileri ve özellikle dünyanın ortak dili olması sebebiyle İngilizce dil bilgisi vazgeçilmezdir.

İngilizce´den sonra büyük önem taşıyan diğer yabancı diller İspanyolca, Almanca, Fransızca, Çince ve Japonca´dır. Özellikle küreselleşmenin getirdiği avantajlardan, ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanabilmek için yabancı dil bilmek ön koşul oluşturmakta. Günümüzde söz sahibi olabilmek, uluslararası iş ilişkilerine girebilmek, yabancı kökenli ve yerli saygın firmalarda iş bulabilmek ve dünya kültürünü, edebiyatını daha yakından tanıyabilmek için yabancı dil konuşabilmeniz gerekmektedir.

Küreselleşmeyle birlikte uluslararası iş dünyasında artan rekabette güçlü bir konuma sahip olabilmek için yurtdışında eğitim almak , yurtdışı deneyimine sahip olmak kişiye oldukça önemli avantajlar sağlamaktadır. Uluslararası kariyer gelişimi ve yurtdışı akademik eğitim için ise yabancı dil bilgileri edinmek şarttır. Yabancı dili hem pratik hem de teorik açıdan en iyi şekilde öğrenmenin yolu yurtdışındaki yabancı dil okullarını ziyaret etmenin yanısıra Türkiye´de ki yabancı dil kurslarını ziyaret etmektir.

Yabancı dil kursları en rahat ve teknolojik gelişmiş ortamlarda dil öğretim hizmeti sunmakta. Bu rahat ortamlarda sürekli pratik yaparak en etkin ve kolay şekilde yabancı dil öğrenebilir veya mevcut dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Yabancı dil bilgilerinin önemiyle birlikte Bursa´da da yabancı dil öğretim hizmeti sunan kursların sayısı artmaktadır. Bursa´da ziyaret edebileceğiniz bir kaç dil kursu örneği:

· B.B.C Eğitim ve Öğretim: Ingilizce
· Çağdil: İngilizce
· Dilmer: İngilizce
· EKSEN Languaga & Computer School: İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca
· Smartlingua: İngilizce, İtalyanca, Fransızca
· English First: İngilizce
· Goethe-Institut: Almanca
· Aktif Eğitim Merkezi: İngilizce, İtalyanca, Almanca, Rusça, Fransızca
· Karaçay Language Center: İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca
· UKLA Academy Language Schools: İngilizce, Almanca

Daha geniş bilgi edinmek için dil kurslarıyla telefon irtibatına geçebilir veya internetteki websitelerini ziyaret edelibirsiniz.

Antalyada Dil Kursları

Antalya´da dil kursları

Küreselleşmenin getirdiği ekonomik bariyerlerin ve uluslararası sınırların azalmasıyla günümüzde dünyada gün geçtikce ortak konuşulan dillere ihtiyaç artmaktadır. İngilizce´yle birlikte dünyanın en çok konuştuğu ortak diller Almanca, Fransızca ve İspanyolca´dır.

Ülkelerin ekonomik gücü ve büyüme oranlarıyla birlikte o ülkelerde konuşulan dillerinde önemi artmakta. Hızla önem kazanan diğer diller Arapça, Çince ve Japonca´dır. Yabancı dil bilgileri yurtdışı akademik eğitim, uluslararası kariyer gelişimi, yabancı kökenli ve yerli saygın firmlarda istihdam imkânları, uluslararası iş ilişkileri için ön koşul oluşturmaktadır. Yabancı dil bilgilerinin önemi Türkye´nin küreselleşen dünyada önemli bir rol almasıyla birlikte artmaktadır.

Yabancı dil bilgileri sadece dünyada değil, ülkemizdede yabancı şirketlerin Türkiye‘ ye yaptığı yatırımlar, birçok Türk şirketinin büyüyen ölçeği, Türkiye’nin uluslararası sistemin bir parçası haline gelmesiyle birlikte hızla artmakta. Özellikle turizm işletmecilik, dış ticaret, siyasi bilimler ve arkeoloji bölümlerinde okuyan öğrencilerin kariyer gelişimleri için yabancı dil bilgileri büyük katkı sağlamakta.

Türkiye´nin güney illeriyle, temiz plajları, tarihi ve kültürel zenginliğiyle birlikte çok sayıda turist çeken bir ülke olması nedeniyle özellikle bu illerimizde yaşayan insanlarımızın sadece bir değil bir kaç yabancı dil konuşabilmesi büyük önem taşımakta. Yaz aylarında bu illerimizde istihdam alanı bulabilmek için yabancı dil konuşabilmek ön koşuldur.

Özellikle yılda binlerce turistin ziyaret ettiği Antalya´da yabancı dil bilgileri büyük önem arz ediyor. Öyle ki Antalya´da hizmet sunan yabancı dil kurslarının sayısı gün geçtikce artmakta. Antalya´da hizmet sunan dil kurslarından bir kaçı:

· Özel Akdil Yabancı Dil Kursu
· Özer Cenap Düzgün İngilizce Dil Kursu
· Best English Yabancı Dil Kursu
· Özel Fia İngilizce Kursu
· Özel Haluk Demirtaş Yabancı Dil Kursu
· Özel Zirvem İngilizce Dil Kursu
· Özel Yöntem İngilizce Dil Kursu
· Özel Avcılar Yabancı Dil Kursu
· Famous Group: İngilizce, Almanca, Hollandaca, Arapça, Rusça, İskandinav dilleri, Polonya'ca, İsveçce, İtalyanca, Fransızca, Japonca, Çince
· ASMEK: İngilizce, Almanca, Rusça, Çince, Japonca, Arapça

Antalya´da ki dil kursları hakkında daha geniş bilgi internetten veya Üniversitenizden elde edebilirsiniz. Ayrıca yukarıda belirtilen dil kurslarıyla telefon irtibatına geçerek bilgi edinebilirsiniz.

Batmanda Yabancı Dil Kursları

Batman´da yabancı dil kursları

Günümüzde kariyer gelişimi için yabancı dil bilgisi kaçınılmazdır. Hemen hemen her iş yerinin eleman adaylarında aradığı en önemli özellik yabancı dil bilgisi ve özellikle İngilizce dil bilgisidir. İş için müracaat eden eleman adaylarının profillerinde aranan bir diğer özellik ise yurt dışı tecrübesidir.

Çoğu saygın iş yerleri için, yurt dışında akademik eğitim almak, staj yapmak veya dil kurslarını ziyaret etmek işe alınmak için ön koşul oluşturmakta. Eğer küreselleşmenin avantajlarından yararlanmak, dünyada gelecekte söz sahibi olmak ve uluslararası istihdam imkânlarından yararlanmak istiyorsanız İngilizce bilmeniz şarttır. Yurtdışı eğitiminin ve dil bilgilerinin gittikçe küreselleşen dünyadaki bir diğer önemi sosyal alanda ortaya çıkmakta.

Yabancı dil bilgileri sayesinde yeni ülkeler keşfedebilir ve uluslararası kültürlere daha yakın olablirsiniz. Bu aynı zamanda kültürlerarası yeti edinmenize ve iş dünyasında aranan elemanlardan olmanıza yol açacaktır. Eğer küreselleşmenin getirdiği avantajlardan yararlanarak kariyer yapmak veya uluslararası akademik eğitim almak istiyorsanız yabancı dil bilgilerinizi geliştirmeniz şart. Özellikle dünyanın ortak dili olan İngilizce´yi konuşabilmek uluslararası akademik ve kariyer gelişimi için ön koşul oluşturmakta. Bunun yanında büyük önem taşıyan başlıca diller Fransızca, İspanyolca ve Almanca.

Batman zengin tarihi geçmişiyle, antik kenti
Hasankeyf, bini aşkın mağaralarıyla, tarihsel anıtlarıyla ve doğa harikalarıyla çok sayıda turist çeken illerimizden biridir. Eğer tarih, kültür, turizm işletmecilik bölümlerinde öğrenciyseniz, veya turizm sektöründe kariyer geliştirmek ve istihdam olanaklarından yararlanmak istiyorsanız, yabancı dil konuşabilmeniz şarttır. Günümüzde ise yeterince yabancı dil konuşan insan sayısı çok az.

Çoğu zaman okulda ve kalabalık sınıflarda görülen dil eğitimi yeterli olmuyor. Bu durumda yabancı dil kurslarının önemi ortaya çıkıyor. Yabancı dil kursları rahat öğrenme ortamlarında öğrencilerine bireysel ihtiyaçlarına göre öğretim metodları düzenliyor. Bu şekilde öğrenciler sürekli pratik yaparak yabancı dilleri daha kolay öğrenebiliyor ve dil becerilerini daha iyi geliştirebiliyorlar. Bununla birlikte yabancı dil kursları çalışanlara ve öğrencilere esnek saatlerde ve teknolojik cihazlarla donanmış sınıflarda ders görme imkânları sunmakta. Batman´da bulunan yabancı dil kurslarından bir kaç örnek:

· Bil dershaneleri
· Halk eğitim merkezi: İngilizce
·
Özel Batman Arı Yabancı Dil Kursu
· Özel Batman Bilge Yabancı Dil Kursu

Dil kursları hakkında daha geniş bilgiler internetten veya Üniversitenizden bulabilirsiniz. Ayrıca yukarda belirtilen kurslarla telefon irtibatına girerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Ankarada Yabancı Dil Kursları

Ankarada yabancı dil kursları

Ankara yabancı dil bilgilerinin küreselleşen dünyamızda istihdam ve sosyal alanları için ne kadar önemli olduğunun farkında olan bir ilimiz. Dolayısıyla Türkiye´nin başkenti olan Ankara saygın ve önemli Üniversiteleri barındırmasının yanısıra çok sayıda yabancı dil merkezlerine ve dil kurslarına ev sahipliği yapmakta.

Günümüzde yabancı dil bilgisi uluslararası şirketlerde kariyer gelişimi yapabilmek ve uluslararası iş ilişkilerine girebilmek için ön koşul oluşturmakta. Aynı zamanda yurtdışı ve yurtiçi akademik eğitim için iyi derecede yabancı dil konuşmak şarttır. Ülkelerin ekonomik gücüyle birlikte resmi dillerinin önemi artmakta. En önemli yabancı diller arasında İngilizce, İspanyolca, Almanca, Fransızca ve Çince yer almakta. Okullarda görülen yabancı dil eğitimi ise yetersiz kalmakta.

Yabancı dil eksikliğini kapatabilmenin veya mevcut yabancı dil bilgilerinin ve becerilerinin geliştirilmesi için en etkin yol yabancı dil kurslarında eğitim almaktır. Yabancı dil kurslarında sınıflara bağlı olmaksızın kendi öğrenim ihtiyacınızı ve hedeflerinizi belirleyerek yabancı dil bilgilerinizi geliştirebilirsiniz. Ankara´da öğretim veren en önemli yabancı dil merkezi TÖMER´dir.

TÖMER Türkiye´nin en büyük dil merkezi olmasıyla birlikte İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Arapça, Yunanca, Hollandaca, Bulgarca ve Çince kursları vermekte. TÖMER hakkında daha geniş bilgi edinmek için
http://www.tomer.ankara.edu.tr/ sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ankara´da yabancı dil eğtimi veren kurslar arasında şunlar yer almakta:

· Alman Kültür: Almanca
· Best English: İngilizce
· English Fast: İngilizce
· H.E.L.P International: İngilizce
· Hacettepe dil kursu: İngilizce
· İtalyan Kültür Merkezi: İtalyanca
· Karaca Eğitim Merkezi: İngilizce
· Goethe-Institut: Almanca
· Liva Language Academy: Çince
· Ankara Fransız Kültür Merkezi: Fransızca
· Türk Japon Vakfı: Japonca
· Ankara Doruk kursları: Almanca, Rusça, Ingilizce
· Liva international language academy: Almanca, İngilizce, Arapça, Rusça, İspanyolca, Fransızca, Çince

Yabancı dil okulları hakkında daha geniş bilgi edinmek isterseniz okulların websitelerini ziyaret edebilir veya telefonla irtibata geçebilirsiniz.

Haberler